• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kylmä punajuurikeittoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Kylmä punajuurikeitto

Kesäinen kylmä punajuurikeitto maistuu välipalana tai kevyenä lounaana gazpachon tapaan. Noin 1,05 €/annos*

  • 8 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

8 annosta

Pinnalle

    • 100gkurkkua
    • tilliä tai basilikaa hienonnettuna

Lisäksi

    • Fazer Juuresleipä Ruis + proteiini, härkäpapu & palsternakka

Valmistus

alle 15 min
  1. Huuhtele ja valuta punajuuriviipaleet lävikössä. Paloittele kurkku ja kevätsipulien valkoinen osa. Mittaa piimä suuren tehosekoittimen kulhoon. Lisää kasvikset ja soseuta tasaiseksi.
  2. Lisää mausteet ja tilli tai basilika. Soseuta keitto kuohkeaksi.
  3. Kuutioi kurkku mahdollisimman pieniksi kuutioiksi. Tarjoa keitto pienistä laseista tai kulhoista. Ripottele pinnalle kurkkukuutioita ja hienonnettua yrttiä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille