• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kurkku-paprikatortillat

Kurkku-paprikatortillojen täyte on lämmin. Tortillat sopivat hyvin välipalaksi tai lounaaksi.
Kurkku-paprikatortillat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 1/2(150 g)purjoa
    • 1(150 g )punainen paprika
    • 1(200 g)kurkku
    • 2rklöljyä
    • 1rs(200 g)Crème Bonjour -tuorejuustoa, chili
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tltimjamia
    • ripausmustapippuria
    • (tuoretta timjamia)

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa halkaistu ja huuhdottu purjo ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi myös paprika ja kurkku.
  2. Kuullota purjo ja paprika rasvassa. Lisää kurkku ja puolet tuorejuustosta. Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla. Kiehauta sekoittaen.
  3. Kuumenna tortillat mikrossa tai uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele tortillat tuorejuustolla ja jaa päälle täyte. Kääri tortillat toisesta päästä auki oleviksi kääröiksi ja koristele tuoreella timjamilla halutessasi.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 436 kcal1 830 kJ
  • Proteiinia10,2 g
  • Hiilihydraatteja34,4 g
  • Rasvaa26,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2