• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kurkku-tomaattitäytteiset uuniperunat

Kurkku-tomaattitäytteiset uuniperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 annosta

Täyte

    • 180gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 10cm pätkätuoretta kurkkua
    • n. 1dlPirkka maustekurkkuviipaleita
    • 2tlPirkka sinappia
    • mustapippurirouhetta
    • tuoretta basilikaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese tasakokoiset perunat hyvin. Pane kypsymään uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200 asteisessa uunissa reilu tunti.
  2. Sekoita tuorejuuston joukkoon pieniksi kuutioiksi hienonnetut kurkut, aurinkokuivatut tomaatit, sinappia, mustapippuria ja basilikaa. Tee kypsiin perunoihin ristiviilto ja purista perunaa. Näin saat niistä hauskan näköiset.

Ravintosisältö per 100 g

  • 97,7 kcal409 kJ
  • Proteiinia2,23 g
  • Hiilihydraatteja9,69 g
  • Rasvaa5,29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille