Uuniperunat ja lämmin kinkku-pinaattikastike
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Valmista uuniperunoille vaihteeksi lämmin täyte. Herkullinen kinkku-pinaattimuhennos syntyy perunoiden kypsyessä.
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
4 | tai |
Kinkku-pinaattimuhennos | |
---|---|
2 | valkosipulinkynttä tai |
2 tl | rypsiöljyä tai |
1 ps (200 g) | tai |
1 tlk (2 dl) | tai |
1 pkt (250 g) | tai |
150 g | Arla Passeli Port Salut -juustoa tai |
1/4 tl | mustapippuria tai |
Valmistus
yli 60 min
Harjaa perunat puhtaiksi ja pistele perunat haarukalla. Pyöräytä perunat öljyssä ja paista 200 asteessa noin tunti.
Viipaloi valkosipulinkynnet ja kuullota ne öljyssä. Lisää pannulle kohmeinen lehtipinaatti ja paista sekoitellen muutama minuutti. Kaada pannulle fraiche-kerma ja kuumenna kiehuvaksi.
Viipaloi kinkku ja raasta juusto. Lisää kinkku ja puolet juustosta pannulle. Mausta mustapippurilla.
Tee kypsiin perunoihin ristiviilto ja purista perunaa, niin että peruna aukeaa. Jaa täyte perunoille ja ripottele pinnalle loput juustosta.
Voit myös valmistaa perunat etukäteen ja lämmittää ne ennen tarjoamista.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(67 arviota)
- 30 - 60 min3,9(11 arviota)
- yli 60 min5,0(23 arviota)
- yli 60 min3,3(29 arviota)
- yli 60 min4,1(42 arviota)
- yli 60 min3,9(18 arviota)
- yli 60 min4,3(49 arviota)
- yli 60 min3,0(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (34 arviota)