Vuohenjuustoinen bataattikeitto
Helppo ja nopea vuohenjuustoinen bataattikeitto tehdään Pirkka-bataattisoseesta. Se sopii alkuruoaksi tai lounaskeitoksi. Tämäkin resepti vain n. 3,25€/annos*.
3-4 annostaalle 15 min255 kcal / annos (360g)
Ainekset
3-4 annosta
- 2pkt(à 400 g)Pirkka bataattisosetta
- n. 3dlvettä
- 1tlk(2 dl)Pirkka ruokakermaa
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tltimjamia
- ripausmustapippuria
Pinnalle
- 2(200 g)Pirkka tomaattia
- 1/2prk(à 365 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustokuutioita
- kevätsipulia tai basilikaa
Valmistus
alle 15 min- Kuumenna bataattisose, vesi ja ruokakerma kattilassa, välillä sekoittaen.
- Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla.
- Kuutioi tomaatit, valuta vuohenjuustokuutiot ja hienonna kevätsipulit. Sekoita ainekset kulhossa. Annostele keitto lautasille. Lusikoi päälle tomaatti-juustohöystöä. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 360g100 g
- 255 kcal1 070 kJ
- Proteiinia 6,48 g
- Hiilihydraatteja30,4 g
- Rasvaa11,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi