• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Vuohenjuustoinen bataattikeitto

Helppo ja nopea vuohenjuustoinen bataattikeitto tehdään Pirkka-bataattisoseesta. Se sopii alkuruoaksi tai lounaskeitoksi. Tämäkin resepti vain n. 3,25€/annos*.
Vuohenjuustoinen bataattikeitto
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

3-4 annosta

Pinnalle

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna bataattisose, vesi ja ruokakerma kattilassa, välillä sekoittaen.
  2. Mausta suolalla, timjamilla ja pippurilla.
  3. Kuutioi tomaatit, valuta vuohenjuustokuutiot ja hienonna kevätsipulit. Sekoita ainekset kulhossa. Annostele keitto lautasille. Lusikoi päälle tomaatti-juustohöystöä. Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 255 kcal1 070 kJ
  • Proteiinia6,48 g
  • Hiilihydraatteja30,4 g
  • Rasvaa11,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille