Labneh ja paahdetut viinirypäleet
Labneh on valutettua jogurttia, josta syntyy tuorejuustomainen jogurttijuusto. Syö jälkiruoan tapaan hedelmien kanssa tai mausta yrteillä ja tarjoa leivällä.
- 4 annosta
- yli 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1rs(500 g)Valio kreikkalaista jogurttia
Lisäksi
- 1/2rs(à 500 g)Pirkka vihreitä rypäleitä
- n. 1/4rs(à 150 g)vaniljahalvaa (esim. Halvan)
- n. 4rklPirkka Parhaat akaasiahunajaa
- 1/2ps(à 125 g)Pirkka paahdettuja ja suolattuja pistaasipähkinöitä
Valmistus
yli 60 min- Laita jogurtti valumaan suodatinpussiin vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
- Irrota viinirypäleistä rangat ja paahda 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes rypäleet ovat hieman rypistyneet.
- Kokoa jälkiruoka-annoksiin valutettua jogurttia, murennettua halvaa, paahdettuja rypäleitä, hunajaa ja rouhittuja pistaasipähkinöitä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
NAM..Mitä herkkuja.Harmi et pistaasipähkinät on niin kalliita...
Ei tarvii olla Valio tai Pirkkaa, Käytän just sitä mitä yleensä käytän, ei se jälkiruoka sen paremmaks tule vaikka olis määrätty merkki, se on mainosta ja ihmisten huijausta. Sanon aina ihmisille että ei tarvii käyttää Valiota tai Pirkka, hyi teitä!!