• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Labneh ja paahdetut viinirypäleetTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Labneh ja paahdetut viinirypäleet

  • 4 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(500 g)Valio kreikkalaista jogurttia

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Laita jogurtti valumaan suodatinpussiin vähintään kuudeksi tunniksi tai yön yli.
  2. Irrota viinirypäleistä rangat ja paahda 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes rypäleet ovat hieman rypistyneet.
  3. Kokoa jälkiruoka-annoksiin valutettua jogurttia, murennettua halvaa, paahdettuja rypäleitä, hunajaa ja rouhittuja pistaasipähkinöitä.

Kommentoi

Arvosana reseptille 6 arvostelua
  • mummeli30.3.2017

    NAM..Mitä herkkuja.Harmi et pistaasipähkinät on niin kalliita...

  • Missy30.3.2017

    Ei tarvii olla Valio tai Pirkkaa, Käytän just sitä mitä yleensä käytän, ei se jälkiruoka sen paremmaks tule vaikka olis määrätty merkki, se on mainosta ja ihmisten huijausta. Sanon aina ihmisille että ei tarvii käyttää Valiota tai Pirkka, hyi teitä!!