• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin kaalisalaatti ja possupihvit

Lämmin kaalisalaatti ja possupihvit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • 30 - 60 min
  • 365 kcal / annos (360g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Ota porsaanfilee huoneenlämpöön noin 1/2 tunria ennen kypsentämistä. Leikkaa filee noin 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi.
  2. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi monitoimikoneella tai juustohöylällä. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi, samoin sipulit ja omena. Hienonna sipulin varret ja halkaistu chilipalko, josta on poistettu siemenet.
  3. Kiehauta kattilassa tai isossa paistokasarissa hienonnettu chili ja inkivääritahna rypsi- seesamiöljyssä. Lisää joukkoon sipuli -, porkkana- ja omenaraasteet sekä hetken haudutuksen jälkeen kaalisuikaleet ja omenamehu. Mausta sitruunanmehulla ja suolalla. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia, kunnes kaali alkaa pehmetä. Sekoita kaalin joukkoon runsaasti hienonnettua korianteria.
  4. Grillaa possuviipaleet parilalla tai paista pannulla tilkassa öljyä. Mausta possupihvit suolalla ja pippurilla. Tarjoa kaalilisäke possupihvien kanssa.

Ravintosisältö perannos 360g100 g

  • 365 kcal1 530 kJ
  • Proteiinia28 g
  • Hiilihydraatteja13 g
  • Rasvaa22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille