• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kaali-possupannu

Kaali-possupannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta
    • 300-400gmarinoituja porsaansuikaleita
    • 2rklöljyä
    • 3-4porkkanaa
    • 1sipuli
    • 1/2keräkaalia
    • 1/2dlvettä
    • 2-3rklsoijakastiketta
    • 1/2tlpippurisekoitusta
    • 1tlinkivääriä jauhettuna (tai pala tuoretta)
    • 1rklhunajaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Viipaloi kuoritut porkkanat ja sipuli, suikaloi kaali.
  2. Kuumenna rasva paistokasarissa tai wokissa ja ruskista siinä lihasuikaleet kahdessa erässä. Pane lihat takaisin kasariin suikaloidun kaalin, sipulin ja porkkanaviipaleiden kanssa.
  3. Kaada joukkoon tilkka vettä. Mausta soijakastikkeella, pippurisekoituksella, inkiväärillä ja hunajalla. Anna ruoan hautua runsaat puoli tuntia, kunnes kaali ja liha ovat kypsiä. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vaalean leivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 93,1 kcal389 kJ
  • Proteiinia4,85 g
  • Hiilihydraatteja5,42 g
  • Rasvaa5,71 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille