Arkiston aarre
Minttuinen kaali-lammaspata
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Minttuinen kaali-lammaspata valmistuu näppärästi lampaan jauhelihasta.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
- 1 kg valkokaalia
- 2 (200 g) sipulia
- 2–3 (200 g) porkkanaa
- 250 g karitsan jauhelihaa
- 1/2 dl Pirkka puuroriisiä
- n. 3 dl vettä
- n. 1 tl suolaa
- 1/2 tl mustapippuria
- 2 rkl siirappia
- 2 tl meiramia
- 1/2 tl minttua
Lisäksi
Ravintosisältö
- Energia251 kJ / 60 kcal
- Rasva1,9 g
- josta tyydyttynyttä0,8 g
- Hiilihydraatit6,5 g
- josta sokereita4,8 g
- Proteiini3,1 g
- Suola0,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkanat ja viipaloi ne.
- Ruskista jauheliha omassa rasvassaan isossa kattilassa. Lisää joukkoon sipulit, porkkanat ja riisi. Sekoittele hetki.
- Lisää kaalisuikaleet, vesi, suola ja mustapippuri. Kypsennä kannen alla noin 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
- Mausta lopuksi siirapilla, meiramilla ja mintulla. Tarjoa kaali-lammaspata puolukkasurvoksen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,8(310 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,1(15 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min3,9(7 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,1(31 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min4,0(74 arviota)
- yli 60 min4,0(86 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,7(7 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,8(26 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (6 arviota)