• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Minttuinen kaali-lammaspata

Minttuinen kaali-lammaspata valmistuu näppärästi lampaan jauhelihasta.
Minttuinen kaali-lammaspata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 52,5 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

Valmistus

30 - 60 min
  1. Suikaloi kaali. Kuori ja hienonna sipulit. Kuori porkkanat ja viipaloi ne.
  2. Ruskista sulanut jauheliha omassa rasvassaan isossa kattilassa. Lisää joukkoon sipulit, porkkanat ja riisi. Sekoittele hetki.
  3. Lisää kaalisuikaleet, vesi, suola ja mustapippuri. Kypsennä kannen alla noin 30 minuuttia, välillä sekoittaen.
  4. Mausta lopuksi siirapilla, meiramilla ja mintulla. Tarjoa kaali-lammaspata puolukkasurvoksen kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 52,5 kcal220 kJ
  • Proteiinia3,58 g
  • Hiilihydraatteja6,46 g
  • Rasvaa1,51 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille