• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lämmin lehtikaalisalaatti

Lämmin lehtikaalisalaatti on ihanan värikäs ja maistuva. Se sopii sellaisenaan kasvisruoaksi tai lisäkkeeksi. Tämä resepti n. 2,15€/annos*.
Lämmin lehtikaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 15 min
  • 224 kcal / annos (180g)

Ainekset

3 annosta
    • 1(100 g)punasipuli
    • 1(200 g)paprika
    • 1ps(125 g)Pirkka lehtikaalisuikaleita
    • 1-2rklsalaattijuustokuutioiden öljymarinadia
    • n. 1/2dlvettä
    • 1/2-1rklvalkoviinietikkaa
    • mustapippuria
    • (ripaussuolaa)

Valmistus

alle 15 min
  1. Suikaloi sipuli ja paprika. Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia. Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi. Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.
  2. Lisää salaattijuustokuutiot. Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 224 kcal938 kJ
  • Proteiinia12,2 g
  • Hiilihydraatteja6,39 g
  • Rasvaa16,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7