Marinoitu grillattu paprikaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu grillattu paprika

Grillaaminen tuo paprikan parhaat puolet esiin. Vielä kun upotat paprikan etikkaiseen marinadiin, saat herkullisen lisäkkeen salaattiin tai leivän päälle. Noin 0,80/annos.*

  • 6 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

6 annosta
    • 3(à 200 g)paprikaa
    • 1tlsuolaa
    • 1 1/2dloliiviöljyä
    • 1/2dlvalkoviinietikkaa
    • 3valkosipulinkynttä
    • 2tlsokeria
    • 1tlkuivattua timjamia

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Sipaise paprikoille öljyä. Grillaa paprikoita 5-10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saa kunnolla väriä. Mausta suolalla ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Laita loppu öljy ja etikka kannelliseen astiaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja sekoita loput ainekset joukkoon.
  3. Upota jäähtyneet paprikat öljyyn ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään 3 tunniksi. Paprikat säilyvät noin viikon. Paprika sopii leivän päälle ja salaattiin vaikkapa fetan kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu