Marinoitu grillattu paprika
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Grillaaminen tuo paprikan parhaat puolet esiin. Vielä kun upotat paprikan etikkaiseen marinadiin, saat herkullisen lisäkkeen salaattiin tai leivän päälle.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
- 3 (à 200 g) paprikaa
- 1 tl suolaa
- 1 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl valkoviinietikkaa
- 3 valkosipulinkynttä
- 2 tl sokeria
- 1 tl kuivattua timjamia
Ravintosisältö
- Energia912 kJ / 218 kcal
- Rasva20,7 g
- josta tyydyttynyttä2,9 g
- Hiilihydraatit6,3 g
- josta sokereita5,9 g
- Proteiini1 g
- Suola1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
- Halkaise paprikat ja poista siemenet. Sipaise paprikoille öljyä. Grillaa paprikoita 5–10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saa kunnolla väriä. Mausta suolalla ja leikkaa lohkoiksi.
- Laita loppu öljy ja etikka kannelliseen astiaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja sekoita loput ainekset joukkoon.
- Upota jäähtyneet paprikat öljyyn ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään 3 tunniksi. Paprikat säilyvät noin viikon. Paprika sopii leivän päälle ja salaattiin vaikkapa fetan kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,0(20 arviota)
- yli 60 min4,1(30 arviota)
- alle 15 min2,6(10 arviota)
- 30 - 60 min3,8(30 arviota)
- yli 60 min4,2(33 arviota)
- yli 60 min4,1(76 arviota)
- yli 60 min3,7(3 arviota)
- alle 15 min3,0(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (27 arviota)
- Mä1 vuosi sitten😱