Hyppää sisältöön
Marinoitu grillattu paprika Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu grillattu paprika

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Grillaaminen tuo paprikan parhaat puolet esiin. Vielä kun upotat paprikan etikkaiseen marinadiin, saat herkullisen lisäkkeen salaattiin tai leivän päälle.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Vegaaninen
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

6 annosta
  • 3 (à 200 g) paprikaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl valkoviinietikkaa
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 2 tl sokeria
  • 1 tl kuivattua timjamia

Ravintosisältö

  • Energia
    912 kJ / 218 kcal
  • Rasva
    20,7 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,9 g
  • Hiilihydraatit
    6,3 g
  • josta sokereita
    5,9 g
  • Proteiini
    1 g
  • Suola
    1,1 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Sipaise paprikoille öljyä. Grillaa paprikoita 5–10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saa kunnolla väriä. Mausta suolalla ja leikkaa lohkoiksi.
  2. Laita loppu öljy ja etikka kannelliseen astiaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja sekoita loput ainekset joukkoon.
  3. Upota jäähtyneet paprikat öljyyn ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään 3 tunniksi. Paprikat säilyvät noin viikon. Paprika sopii leivän päälle ja salaattiin vaikkapa fetan kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (27 arviota)

  • 1 vuosi sitten
    😱