Marinoitu grillattu paprika
Grillaaminen tuo paprikan parhaat puolet esiin. Vielä kun upotat paprikan etikkaiseen marinadiin, saat herkullisen lisäkkeen salaattiin tai leivän päälle. Noin 0,80/annos.*
- 6 annosta
- yli 60 min
Ainekset
6 annosta
- 3(à 200 g)paprikaa
- 1tlsuolaa
- 1 1/2dloliiviöljyä
- 1/2dlvalkoviinietikkaa
- 3valkosipulinkynttä
- 2tlsokeria
- 1tlkuivattua timjamia
Valmistus
yli 60 min- Halkaise paprikat ja poista siemenet. Sipaise paprikoille öljyä. Grillaa paprikoita 5-10 minuuttia, kunnes ne hieman pehmenevät ja saa kunnolla väriä. Mausta suolalla ja leikkaa lohkoiksi.
- Laita loppu öljy ja etikka kannelliseen astiaan. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet ja sekoita loput ainekset joukkoon.
- Upota jäähtyneet paprikat öljyyn ja laita jääkaappiin maustumaan vähintään 3 tunniksi. Paprikat säilyvät noin viikon. Paprika sopii leivän päälle ja salaattiin vaikkapa fetan kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 05/2019. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi