• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Marinoitu kukkakaalisalaatti

Marinoitu kukkakaalisalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 99,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Marinadi

    • 1/2dlsalaattijuuston öljymarinadia
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 1/2tlminttua
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja varsi pienemmiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi kukkakaalien päälle. Lisää salaattijuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna marinoitua noin tunti.
  2. Revi jääsalaatti vadille ja kaada kukkakaaliseos salaattipedille.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,9 kcal418 kJ
  • Proteiinia3,15 g
  • Hiilihydraatteja3,13 g
  • Rasvaa8,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille