
Marinoitu kukkakaalisalaatti
Marinoitu kukkakaalisalaatti on herkullinen salaatti, jossa kukkakaalin, salaatin ja kirsikkatomaatin maun kruunaa marinadi. Sopii hyvin grilliruokien kylkeen.
- 4 annosta
- yli 60 min
- 99,9 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 300gPirkka kukkakaalia
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1/2tlk(à 375 g)Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
Marinadi
- 1/2dlsalaattijuuston öljymarinadia
- 2rklvalkoviinietikkaa
- 1/2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- 1/2tlminttua
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
Valmistus
yli 60 min- Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja varsi pienemmiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi kukkakaalien päälle. Lisää salaattijuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna marinoitua noin tunti.
- Revi jääsalaatti vadille ja kaada kukkakaaliseos salaattipedille.
Kategoriat
Sesongit Ruokalajit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 99,9 kcal418 kJ
- Proteiinia 3,15 g
- Hiilihydraatteja3,13 g
- Rasvaa8,26 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi