Marinoitu kukkakaalisalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Marinoitu kukkakaalisalaatti

Marinoitu kukkakaalisalaatti on herkullinen salaatti, jossa kukkakaalin, salaatin ja kirsikkatomaatin maun kruunaa marinadi. Sopii hyvin grilliruokien kylkeen.

  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 99,9 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 300gPirkka kukkakaalia
    • 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
    • 1/2tlk(à 375 g)Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa

Marinadi

    • 1/2dlsalaattijuuston öljymarinadia
    • 2rklvalkoviinietikkaa
    • 1/2rklPirkka juoksevaa hunajaa
    • 1/2tlminttua
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Paloittele kukkakaali kukinnoiksi ja varsi pienemmiksi paloiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada marinadi kukkakaalien päälle. Lisää salaattijuusto ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna marinoitua noin tunti.
  2. Revi jääsalaatti vadille ja kaada kukkakaaliseos salaattipedille.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 99,9 kcal418 kJ
  • Proteiinia3,15 g
  • Hiilihydraatteja3,13 g
  • Rasvaa8,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille