Hyppää sisältöön
Lämmin pullavanukasTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Lämmin pullavanukas

  • Annosmäärä6 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Lämmin pullavanukas on lohtuisten jälkiruokien aatelia.

    Ainekset

    6 annosta
    • 1 (400 g) pullapitko
    • 4 dl Pirkka kevytmaitoa
    • 3 kananmunaa
    • 1/2 dl sokeria
    • 1 pkt (350 g) raparperisosetta
    • 200 g vadelmia (pakaste tai tuore)

    Koristeeksi

    • raesokeria

    Lisäksi

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Kuutioi pullapitko. Sekoita keskenään maito, munat ja sokeri. Aseta irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle leivinpaperi.
    2. Levitä vuoan pohjalle kerros pullakuutioita. Sekoita keskenään raparperisose ja marjat. Levitä seos kerrokseksi pullakuutioiden päälle. Ripottele pinnalle loput pullakuutiot. Kaada päälle muna-maito-sokeriseos ja ripottele pinnalle raesokeri.
    3. Kypsennä 200 asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia. Jos pullavanukkaan pinta tummuu liikaa peitä se leivinpaperilla. Anna vanukkaan jäähtyä hieman ennen kuin irroitat vuoasta.
    4. Tarjoa lämpimänä jäätelön, kermavaahdon tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa. Retkelle pullavanukkaan voi ottaa mukaan vuoassaan.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,5 (12 arviota)