Lämmin pullavanukas
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Lämmin pullavanukas on lohtuisten jälkiruokien aatelia.
Ainekset
6 annosta
- 1 (400 g) pullapitko
- 4 dl Pirkka kevytmaitoa
- 3 kananmunaa
- 1/2 dl sokeria
- 1 pkt (350 g) raparperisosetta
- 200 g vadelmia (pakaste tai tuore)
Koristeeksi
- raesokeria
Lisäksi
Valmistus
30 - 60 min
- Kuutioi pullapitko. Sekoita keskenään maito, munat ja sokeri. Aseta irtopohjavuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle leivinpaperi.
- Levitä vuoan pohjalle kerros pullakuutioita. Sekoita keskenään raparperisose ja marjat. Levitä seos kerrokseksi pullakuutioiden päälle. Ripottele pinnalle loput pullakuutiot. Kaada päälle muna-maito-sokeriseos ja ripottele pinnalle raesokeri.
- Kypsennä 200 asteisen uunin alatasolla 35–40 minuuttia. Jos pullavanukkaan pinta tummuu liikaa peitä se leivinpaperilla. Anna vanukkaan jäähtyä hieman ennen kuin irroitat vuoasta.
- Tarjoa lämpimänä jäätelön, kermavaahdon tai vaahtoutuvan vaniljakastikkeen kanssa. Retkelle pullavanukkaan voi ottaa mukaan vuoassaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,1(20 arviota)
- alle 15 min3,0(1 arvio)
- alle 30 min4,0(287 arviota)
- 30 - 60 min3,5(23 arviota)
- Arkiston aarre30 - 60 min3,5(55 arviota)
- yli 60 min3,3(30 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,4(33 arviota)
- Arkiston aarreyli 60 min4,5(91 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,5 (12 arviota)