Lanttulaatikkopannarit
Kuohkeat lanttupannarit ovat hauska yhdistelmä amerikkalaisia pannukakkuja ja lanttulaatikkoa. Pehmeä sipulinen smetanakastike viimeistelee aterian. Noin 0,30€/annos.*
20 kpl30 - 60 min
Ainekset
20 kpl
- 3kananmunaa
- 2dllaktoositonta kevytmaitojuomaa
- 1rs(400 g)Saarioinen lanttulaatikkoa
- 25glaktoositonta voita sulatettuna
- 3dlvehnäjauhoja
- 2tlleivinjauhetta
- 1/4tlsuolaa
Smetanakastike
- 1/2(50 g)punasipulia
- 1prk(200 g)Arla Lempi smetanaa
- 2rkltuoretta tilliä hienonnettuna
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
Valmistus
30 - 60 min- Vatkaa munat, maito, lanttulaatikko ja rasva keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
- Kuumenna lettupannu. Lisää pannulle tilkka öljyä ja annostele taikinaa noin 1/2 dl pannunsyvennystä kohden, jotta taikinalle jää kohoamisvaraa.
- Paista keskilämmöllä kumpaakin puolta noin 3 minuuttia, kunnes pannukakut ovat saaneet väriä ja kypsyneet myös sisältä. Pidä valmiit pannukakut lämpiminä esimerkiksi alumiinifolion tai kannen alla.
- Hienonna punasipuli ja sekoita kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike lettujen kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 10/2021. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Sesongit Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kommentoi
Minä kokeilen pian porkkanalaatikolla, jännittävää!
Onkohan kukaan laskenut ruuan kaloreita/100g, ja rasvojen määrää ja koostumusta?
Rovaniemeltä, valitettavasti tämän reseptin ravintosisältötietoja ei ole saatavilla tällä hetkellä.