• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lasagnesalaatti

Lasagnesalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 400 kcal / annos (400g)

Ainekset

4 annosta

Koristeeksi

    • rucolaa tai ruohosipulia

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi tilavassa kattilassa. Lisää öljy ja suola. Nosta lasagnelevyt veteen ja kypsennä välillä sekoittaen 8-10 minuuttia. Kun levyt ovat kypsiä, nosta ne yksitellen kattilasta siivilään ja siitä edelleen leivinpaperin tai leikkuulaudan päälle. Näin levyt pysyvät erillisinä.
  2. Halkaise, huuhdo ja viipaloi purjo. Leikkaa tomaatit ja valutetut mangoviipaleet reiluiksi kuutioiksi. Leikkaa kesäkurpitsa suikaleiksi. Sekoita purjoviipaleet, tomaatti- ja mangokuutiot ja kesäkurpitsasuikaleet kulhossa. Viipaloi oliivit renkaiksi.
  3. Levitä kaksi lasagnelevyä vierekkäin laakealle vadille. Sivele pestoa levyjen pintaan. Nosta levyille vihanneksia, oliivirenkaita ja salaattijuustokuutioita. Täytettä tulee riittää neljään kerrokseen. Tee samoin seuraavat kerrokset. Vihanneskerros jää päällimmäiseksi. Koristele rucolalla tai ruohosipulilla. Tarjoa alku- tai iltapalana.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 400 kcal1 670 kJ
  • Proteiinia14 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille