Mozzarellapanzanellasalaatti
Perinteinen italialainen leipäsalaatti rikastuu täyttävämmäksi mozzarella-pestotäytteisillä rapeilla leipäpaloilla. Noin 2,25€/annos.
4 annosta30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 3(600 g)punaista paprikaa
- 1rs(250 g)Pirkka miniluumutomaatteja
- 1/2(200 g)kesäkurpitsa
- tilkkaöljyä
- 1/2ps(à 240 g)Fazer Puikula Pehmeämpi Kaura -leipää
- n. 2rklPirkka vihreää pestoa
- 1pkt(125 g/ 220 g)Pirkka Parhaat Mozzarella di Bufala -juustoa
- 2-3rklvoita
- suolaa
- mustapippuria
Kastike
- 1(90 g)iso punasipuli
- 1/2sitruunan mehu
Valmistus
30 - 60 min- Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat ja halkaise tomaatit.
- Valuta oliivit. Ota juustohöylällä kesäkurpitsasta ohuita siivuja. Sipaise viipaleiden pintaan öljyä ja mausta suolalla.
- Tee kastike. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita keskenään öljy ja sitruunanmehu. Sekoita joukkoon viipaloitu sipuli.
- Paahda kesäkurpitsaviipaleet pannulla ja leikkaa valutettu mozzarella viipaleiksi.
- Voitele leipien sisäpinnat pestolla, nosta päälle mozzarellaviipaleita ja sulje leivät.
- Sipaise leipien pintaan sulatettua voita. Paista pannulla molemmin puolin tai paahda rapeaksi ja kuumaksi vohveliraudalla.
- Leikkaa leivät paloiksi tarjoiluvadille. Lisää päälle kesäkurpitsa, paprikat, tomaatit, oliivit ja punasipuli kastikkeineen. Mausta suolalla ja pippurilla.
Katso video
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Teemat Erityisruokavaliot
Kommentoi