MozzarellapanzanellasalaattiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Mozzarellapanzanellasalaatti

Perinteinen italialainen leipäsalaatti rikastuu täyttävämmäksi mozzarella-pestotäytteisillä rapeilla leipäpaloilla. Noin 2,25€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise paprikat, poista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat ja halkaise tomaatit.
  2. Valuta oliivit. Ota juustohöylällä kesäkurpitsasta ohuita siivuja. Sipaise viipaleiden pintaan öljyä ja mausta suolalla.
  3. Tee kastike. Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita keskenään öljy ja sitruunanmehu. Sekoita joukkoon viipaloitu sipuli.
  4. Paahda kesäkurpitsaviipaleet pannulla ja leikkaa valutettu mozzarella viipaleiksi.
  5. Voitele leipien sisäpinnat pestolla, nosta päälle mozzarellaviipaleita ja sulje leivät.
  6. Sipaise leipien pintaan sulatettua voita. Paista pannulla molemmin puolin tai paahda rapeaksi ja kuumaksi vohveliraudalla.
  7. Leikkaa leivät paloiksi tarjoiluvadille. Lisää päälle kesäkurpitsa, paprikat, tomaatit, oliivit ja punasipuli kastikkeineen. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 2/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu