• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pastaa ja fetavihanneksia

Pastaa ja fetavihanneksia
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Pane keitinvesi pastaa varten kuumenemaan. Hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise fenkoli, poista kanta ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
  2. Poista paprikasta siemenet ja kalvot. Leikkaa malto haarukkapaloiksi. Halkaise sipulit ja kesäkurpitsa ja leikkaa puolikkaat noin 1 cm viipaleiksi. Leikkaa tomaatit kookkaiksi kuutioiksi.
  3. Kuumenna öljy tilavassa paistokasarissa. Lisää valkosipuli ja fenkoli ja kääntele, kunnes ne hiukan pehmenevät. Lisää paprika, sipulit ja kesäkurpitsa ja anna niiden kypsyä öljyssä 4-5 minuuttia käännellen.
  4. Lisää tomaatit ja mausta suolalla, pippurilla ja balsamiviinietikalla. Kuumenna ja sekoita pinaatti joukkoon. Nosta pannu liedeltä. Murenna fetajuusto vihannesten päälle tai levitä päälle siivilöidyt salaattijuustokuutiot. Peitä kannella.
  5. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa fetavihannesten kanssa.

Ravintosisältö perannos 260g100 g

  • 300 kcal1 260 kJ
  • Proteiinia13 g
  • Hiilihydraatteja26 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4