Lehtikaali-saksanpähkinäleviteReseptin takana bloggaaja

Lehtikaali-saksanpähkinälevite

Kahvia ja kasvisruokaa blogissa terveellinen ja helppo lehtikaali-pähkinälevite! Käytä dippinä tai levitteenä.

  • 10-15 annosta
  • alle 15 min

Ainekset

10-15 annosta
    • 1 1/2-2dlPirkka lehtikaalia suikaleena
    • 2dlsaksanpähkinöitä
    • 1dlsitruunamehua
    • 1/2ruukkuatuoretta korianteria
    • 2dlPirkka isoja valkoisia papuja
    • 2valkosipulinkynttä
    • 1/2dloliiviöljyä
    • 2rklravintohiivahiutaleita
    • ripaussormisuolaa
    • ripausmustapippuria

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda saksanpähkinöitä kevyesti pannulla
  2. Yhdistä kaikki ainekset yleiskoneessa tai tehosekoittimessa ja jauha tasaiseksi
  3. Voit lisätä öljyä tai sitruunamehua, jos koostumus on liian paksua
  4. Levitä paksu kerros lempivälipalanäkkileivällesi ja nauti.

Kommentoi

Arvosana reseptille 23 arvostelua
  • A.21.11.2017

    Lehtikaali saksanpähkinälevitteeseen tulee ravintohiivahiutaleita. Mitähän se on?

  • Hansu16.10.2017

    Miten ravintohiivahiutaleet vaikuttavat koostumukseen/makuun? Minulle tuntematon tuote...

  • K-Kuluttajapalvelu16.10.2017

    Hansu, ravintohiivahiutaleet antavat juustomaista makua levitteeseen. Niitä käytetään usein vegaanisissa resepteissä. Ravintohiivahiutaleet eivät tässä reseptissä ole aivan välttämättömät. Tuotetta voi ostaa esimerkiksi luontaistuotekaupoista.

  • Anneli14.9.2017

    Hyvä resepti lehtikaalesta-kiitos!

  • Kokkikokki4.9.2017

    Mitäs kokki höpisee? Eka ainesosa on lehtikaali. :D

  • kokki31.8.2017

    Lehtikaalilevite ilman lehtikaalia :(