Lehtikaali-saksanpähkinälevite
Kahvia ja kasvisruokaa blogissa terveellinen ja helppo lehtikaali-pähkinälevite! Käytä dippinä tai levitteenä.
10-15 annostaalle 15 min
Ainekset
10-15 annosta
- 1 1/2-2dlPirkka lehtikaalia suikaleena
- 2dlsaksanpähkinöitä
- 1dlsitruunamehua
- 1/2ruukkuatuoretta korianteria
- 2dlPirkka isoja valkoisia papuja
- 2valkosipulinkynttä
- 1/2dloliiviöljyä
- 2rklravintohiivahiutaleita
- ripaussormisuolaa
- ripausmustapippuria
Valmistus
alle 15 min- Paahda saksanpähkinöitä kevyesti pannulla
- Yhdistä kaikki ainekset yleiskoneessa tai tehosekoittimessa ja jauha tasaiseksi
- Voit lisätä öljyä tai sitruunamehua, jos koostumus on liian paksua
- Levitä paksu kerros lempivälipalanäkkileivällesi ja nauti.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kommentoi
Mihin voisi Korianterin vaihtaa? Muuten kuulostaa hyvältä mutta Korianteri ei maistu.
Milla, korianterin tilalla voi kokeilla jotakin muuta tuoretta yrttiä, esimerkiksi lehtipersiljaa.
Lehtikaali saksanpähkinälevitteeseen tulee ravintohiivahiutaleita. Mitähän se on?
Hansu, ravintohiivahiutaleet antavat juustomaista makua levitteeseen. Niitä käytetään usein vegaanisissa resepteissä. Ravintohiivahiutaleet eivät tässä reseptissä ole aivan välttämättömät. Tuotetta voi ostaa esimerkiksi luontaistuotekaupoista.
Miten ravintohiivahiutaleet vaikuttavat koostumukseen/makuun? Minulle tuntematon tuote...
Hyvä resepti lehtikaalesta-kiitos!
Mitäs kokki höpisee? Eka ainesosa on lehtikaali. :D
Lehtikaalilevite ilman lehtikaalia :(