Lehtikaalihummus
Lehtikaalihummus on kauniin vihreä väriltään ja vahvan täyteläinen maultaan.
- 8-10 annosta
- alle 15 min
- 96,7 kcal / annos (50g)
Ainekset
8-10 annosta
- 100glehtikaalia
- 1tlk(380/230 g)Pirkka kikherneitä
- 1-2valkosipulinkynttä
- 1/2dlvettä
- n. 2rklrypsiöljyä
- n. 2rklsitruunanmehua
- n. 2rkltahinitahnaa
- 1tljuustokuminaa
- 1/2tlsuolaa
- ripauspaprikajauhetta
Valmistus
alle 15 min- Poista lehtikaalista isot lehtiruodit. Hienonna lehtikaalit monitoimikoneessa. Valuta kikherneet, lisää monitoimikoneeseen ja soseuta. (Voit jättää hieman kokonaisia kikherneitä koristeeksi.)
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja kaikki loput ainekset. Soseuta tasaiseksi. Lisää vettä tai öljyä, jos haluat hummuksesta löysemmän. Levitä hummus vadille, valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele hieman paprikajauhetta. (Koristele kokonaisilla kikherneillä.)
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 50g100 g
- 96,7 kcal404 kJ
- Proteiinia 2,14 g
- Hiilihydraatteja4,32 g
- Rasvaa7,92 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Toimii