Lehtikaalihummus
- Annosmäärä8–10 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Lehtikaalihummus on kauniin vihreä väriltään ja vahvan täyteläinen maultaan.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
8–10 annosta
100 g | lehtikaalia tai |
1 tlk (380 g/230 g) | tai |
1–2 | valkosipulinkynttä tai |
1/2 dl | vettä tai |
n. 2 rkl | tai |
n. 2 rkl | rypsiöljyä tai |
n. 2 rkl | sitruunanmehua tai |
n. 2 rkl | tahinitahnaa tai |
1 tl | tai |
1/2 tl | suolaa tai |
ripaus | paprikajauhetta tai |
Valmistus
alle 15 min
Poista lehtikaalista isot lehtiruodit. Hienonna lehtikaalit monitoimikoneessa. Valuta kikherneet, lisää monitoimikoneeseen ja soseuta. (Voit jättää hieman kokonaisia kikherneitä koristeeksi.)
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja kaikki loput ainekset. Soseuta tasaiseksi. Lisää vettä tai öljyä, jos haluat hummuksesta löysemmän. Levitä hummus vadille, valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele hieman paprikajauhetta. (Koristele kokonaisilla kikherneillä.)
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 15 min4,6(43 arvostelua)
- alle 15 min3,1(20 arvostelua)
- alle 15 min4,3(11 arvostelua)
- alle 15 min3,9(29 arvostelua)
- alle 15 min3,8(45 arvostelua)
- alle 15 min4,1(63 arvostelua)
- alle 15 min3,8(241 arvostelua)
- alle 15 min4,7(47 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,0 (25 arvostelua)
- RH7 vuotta sittenToimii