• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lehtikaalihummus

Lehtikaalihummus on kauniin vihreä väriltään ja vahvan täyteläinen maultaan.
Lehtikaalihummus
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

8-10 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Poista lehtikaalista isot lehtiruodit. Hienonna lehtikaalit monitoimikoneessa. Valuta kikherneet, lisää monitoimikoneeseen ja soseuta. (Voit jättää hieman kokonaisia kikherneitä koristeeksi.)
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Lisää valkosipulit ja kaikki loput ainekset. Soseuta tasaiseksi. Lisää vettä tai öljyä, jos haluat hummuksesta löysemmän. Levitä hummus vadille, valuta päälle oliiviöljyä ja ripottele hieman paprikajauhetta. (Koristele kokonaisilla kikherneillä.)

Ravintosisältö perannos 50g100 g

  • 96,7 kcal404 kJ
  • Proteiinia2,14 g
  • Hiilihydraatteja4,32 g
  • Rasvaa7,92 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3