Cashewpähkinäjuusto
Cashewtuorejuusto on näyttävä lisä pikkujoulujen juustotarjottimelle! Kahvia & kasvisruokaa blogissa näytetään, miten vegaani koostaa juustolautasen.
- 2 annosta
- yli 60 min
Ainekset
2 annosta
- 5dl(310 g)cashewpähkinöitä
- 1/2dl(20 g)ravintohiivahiutaleita
- 3rklkookosöljyä
- 1sitruunan kuori raastettuna
- 1/2dl(35 g)sitruunamehua
- 1/2tlsuolaa
- 1valkosipulinkynsi
Valmistus
yli 60 min- Liota cashewpähkinöitä vedessä vähintään 2-4h mutta mielellään yön yli.
- Raasta sitruunankuori ja purista mehu.
- Valuta vesi pähkinöistä ja siirrä kaikki ainekset tehosekoittimeen tai yleiskoneeseen.
- Sekoita kunnes massa on tasaista.
- Vuoraa kulhot kelmulla ja lusikoi massaa kelmuun. Tee niin monta erillistä annosta kuin haluat.
- Pyöräytä kelmu pallon ympäri ja aseta jääkaappiin ainakin 2h ajaksi.
- Ota kelmu pois, pyörittele pallo haluamassasi kuorrutteessa (kuvassa mustapippuri ja pistaasipähkinä) ja muotoile hiukan, jotta saat haluamasi muodon. Säilytä kylmässä ennen tarjoilua.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
SsHeaj t
Kovasti näyttää pistaaseilta.
Pähkinänakkeli, juusto valmistetaan cashewpähkinöistä, mutta halutessaan juustopallon voi lopuksi pyöritellä kuorrutteessa. Kuvassa on käytetty pistaaseja ja mustapippuria.