• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lehtipihvejä ja salvia-sipulikastiketta

Lehtipihvien kanssa maistuu salvia-sipulikastike. Keitä lisäkkeeksi esimerkiksi uusia perunoita.
Lehtipihvejä ja salvia-sipulikastiketta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 139 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4kpl(à 120 g)naudan ulkofileelehtipihvejä

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Viipaloi nippusipulit ja hienonna varret. Hienonna myös valkosipulit.
  2. Kuumenna salviatahna pinnoitetulla pannulla, lisää sipulit ja paista niitä muutama minuutti, kunnes ne pehmenevät. Lisää joukkoon ruokakerma ja kuumenna. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Paista pihvit kuumalla pannulla tai muurinpohjapannulla noin 1-2 minuuttia kummaltakin puolelta välillä kääntäen. Tarjoa lisäksi keitettyjä uusia perunoita.

Ravintosisältö per 100 g

  • 139 kcal581 kJ
  • Proteiinia10,5 g
  • Hiilihydraatteja4,44 g
  • Rasvaa8,68 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3