Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Paistetut ahvenet ja fenkolinen sipulikastikeTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Paistetut ahvenet ja fenkolinen sipulikastike

Paistetut ahvenet ovat ihanaa kesäruokaa. Kalan kanssa tarjottava sipulikastike on maustettu fenkolinsiemenillä.

Ainekset

3 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista sulatetuista ahvenfileistä ruodot leikkaamalla pois ohut kiilamainen pala selkäruodon suuntaisesti.
  2. Hienonna sipulit varsineen. Kuullota sipuleita rasvassa, kunnes ne pehmenevät. Lisää joukkoon ruokakerma, huhmaressa hienonnetut fenkolinsiemenet, suola ja pippuri. Keitä 2–3 minuuttia.
  3. Paista ahvenet rasvassa noin 2 minuuttia/puoli. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa lisäksi uusia perunoita ja kukkakaalia.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille