Naudan lehtipihvit
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Lehtipihvin paistaminen on helppoa ja nopeaa, 1-2 minuuttia/puoli riittää. Muista ottaa liha lämpenemään ennakkoon ja kuumenna pannu kuumaksi ennen paistamista.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
2 rs (à 240 g) | naudan ulkofileelehtipihvejä tai |
öljyä tai | |
tai | |
(suolaa) tai |
Ravintosisältö
Energia | 538 kJ / 129 kcal |
Rasva | 4 g |
josta tyydyttynyttä | 1,7 g |
Hiilihydraatit | 0 g |
josta sokereita | 0 g |
Proteiini | 22,9 g |
Suola | 0,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Ota lihat huoneenlämpöön vähintään 1/2 tuntia ennen ruuaksi valmistamista.
Paista pihvit kuumassa parilassa tai pannussa tilkassa öljyä 1–2 minuuttia kummaltakin puolelta. Mausta pihvit rouhitulla grillaus- ja yleismausteella sekä tarvittaessa suolalla. Tarjoa muhennettujen kesäkasvisten kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Jozo jodioitu hienosuola 125gHinta 0,99/kpl7,92/kg
- Snellman Naudan lehtipihvi ulkofileestä 2 kpl 240gHinta 10,95/kpl45,63/kg
- Pysyvästi edullinenKeiju rypsiöljy 0,5lHinta 2,15/kpl4,30/l
- Neito rypsiöljy 500mlHinta 4,25/kpl8,50/l
- Jozo jodioitu hienosuola 600gHinta 1,75/kpl2,92/kg
- Pirkka jodioitu ruokasuola 1kgHinta 1,19/kpl1,19/kg
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,7(7 arviota)
- alle 30 min3,4(5 arviota)
- 30 - 60 min4,0(3 arviota)
- yli 60 min3,9(8 arviota)
- alle 30 min2,5(4 arviota)
- yli 60 min5,0(1 arvio)
- yli 60 min4,7(102 arviota)
- 30 - 60 min5,0(1 arvio)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (67 arviota)