• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Letut ja basilikamansikat

Basilikamarinoidut mansikat maistuvat ihanilta lettujen kanssa. Helppo jälkiruoka syntyy valmiista Pirkka räiskäleistä. Resepti vain noin 1,55 €/annos*.
Letut ja basilikamansikat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 72,4 kcal / 100 g

Ainekset

5 annosta

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Poista mansikoista kannat ja halkaise marjat. Sekoita mansikoiden joukkoon fariinisokeri ja hienonnetut basilikanlehdet.
  2. Anna maustua kylmässä muutamia tunteja. Tarjoa mansikat lettujen kanssa. Lisäksi voit tarjota vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai vaniljajäätelöä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 72,4 kcal303 kJ
  • Proteiinia0,63 g
  • Hiilihydraatteja16,1 g
  • Rasvaa0,22 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu