Muurinpohjaletut
- Annosmäärä10 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
Muurinpohjaletut kuuluvat kesään. Letut maistuvat makeiden ja suolaisten täytteiden kanssa.
Ainekset
10 kpl
1 l | tai |
3 | tai |
1 tl | suolaa tai |
2–3 dl | tai |
2 dl | ohrajauhoja tai |
Paistamiseen | |
---|---|
voita tai margariinia tai |
Valmistus
30 - 60 min
Vatkaa munat maidon joukkoon. Lisää suola ja jauhot vähitellen, koko ajan sekoittaen. Anna lettutaikinan turvota noin 30 minuuttia.
Sulata nokare voita tai margariinia muurinpohjapannussa ja paista ohuita lettuja. Tarjoa suolaisten tai makeiden täytteiden kanssa.
Voit oikaista ja valmistaa lettutaikinan myös valmiista ohukais- ja vohvelijauheesta.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min4,2(9 arviota)
- 30 - 60 min4,5(16 arviota)
- 30 - 60 min3,6(29 arviota)
- 30 - 60 min3,8(1 080 arviota)
- 30 - 60 min3,5(60 arviota)
- 30 - 60 min3,9(90 arviota)
- 30 - 60 min3,3(9 arviota)
- 30 - 60 min3,8(32 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (145 arviota)
- möö9 kuukautta sittenOtin reseptin talteen niinkuin usein teen. Nämä huonot valokuvat aina hämmentävät sillä niissä ruokalaji on sivuosassa jos varsinaista ruokaa näillä vanhoilla silmillä edes näkee.