• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohi-perunasalaatti

Lohi-perunasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 10 annosta
  • 30 - 60 min
  • 275 kcal / annos (255g)

Ainekset

10 annosta

Kastike

Valmistus

30 - 60 min
  1. Poista lohesta ruodot. Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi graavilohen tapaan. Voit halutessasi leikata viipaleet puoliksi. Levitä viipaleet vierekkäin leivinpaperin päälle pellille. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista uunin yläosassa 250 asteessa 5-7 minuuttia.
  2. Pese perunat huolellisesti ja leikkaa ne noin 1/2 cm:n viipaleiksi. Viipaloi myös sipulit. Pane perunat ja sipulit kulhoon. Lisää öljy, suola, pippuri ja chili. Pyöräytä kasvikset öljyssä ja kaada ne pellille. Paista 225-asteessa noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  3. Viipaloi paprikat, suikaloi kurkku, puolita kirsikkatomaatit ja oliivit. Revi salaatit suurelle, laakealle vadille. Lisää päälle haaleat tai kylmät perunat ja sipulit, lohiviipaleet, paprikat, kurkut, tomaatit ja oliivit.
  4. Sekoita kastikeainekset keskenään ja tarjoa kastike erikseen.

Ravintosisältö perannos 255g100 g

  • 275 kcal1 150 kJ
  • Proteiinia15 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa16 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2