• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Marinoitu peruna-savusiikasalaatti

Tämäkin resepti vain n. 3,85€/annos*.
Marinoitu peruna-savusiikasalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 105 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1(n. 700 g)Pirkka suomalainen savusiika

Perunasalaatti

Marinadi

Pinnalle

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Halkaise lämpimät perunat ja viipaloi puolikkaat. Siirrä perunaviipaleet laakeaan kulhoon.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulit ja ripottele perunoiden pinnalle. Sekoita muutaman kerran marinoitumisen aikana. Anna marinoitua tarjoiluhetkeen saakka, vähintään 1/2 tuntia.
  3. Kaada salaattisekoitus laakealle vadille. Lusikoi marinoidut perunat salaattipedille. Ripottele pinnalle halkaistut oliivit ja tomaatit.
  4. Perkaa kala ja paloittele se haarukkapaloiksi. Nosta kalapalat salaatin päälle. Koristele basilikan lehdillä.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tarjota kalan myös kokonaisena erikseen. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 105 kcal437 kJ
  • Proteiinia5,75 g
  • Hiilihydraatteja6,96 g
  • Rasvaa5,79 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille