Marinoitu peruna-savusiikasalaatti
Tämäkin resepti vain n. 3,85€/annos*.
6 annosta30 - 60 min105 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 1(n. 700 g)savusiika
Perunasalaatti
- 100gkevätsipulia
- 1rs(250 g)Pirkka kirsikkatomaatteja
- 1ps(150 g)Pirkka Provence salaattisekoitusta
Marinadi
- 1/2dlomenaviinietikkaa
- 3/4tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- ripaussokeria
Pinnalle
- tuoretta basilikaa
Valmistus
30 - 60 min- Kuori perunat ja keitä ne kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Halkaise lämpimät perunat ja viipaloi puolikkaat. Siirrä perunaviipaleet laakeaan kulhoon.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada perunoiden päälle. Hienonna kevätsipulit ja ripottele perunoiden pinnalle. Sekoita muutaman kerran marinoitumisen aikana. Anna marinoitua tarjoiluhetkeen saakka, vähintään 1/2 tuntia.
- Kaada salaattisekoitus laakealle vadille. Lusikoi marinoidut perunat salaattipedille. Ripottele pinnalle halkaistut oliivit ja tomaatit.
- Perkaa kala ja paloittele se haarukkapaloiksi. Nosta kalapalat salaatin päälle. Koristele basilikan lehdillä.
Katso video
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit tarjota kalan myös kokonaisena erikseen. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 105 kcal437 kJ
- Proteiinia 5,75 g
- Hiilihydraatteja6,96 g
- Rasvaa5,79 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi