• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Lohiperhoset ja kurkkusalsa

Kurkkusalsa on raikas lisäke tuoreelle kalalle. N. 3,95 €/annos.
Lohiperhoset ja kurkkusalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 322 kcal / annos (220g)

Ainekset

4 annosta

Kurkkusalsa

Lisäksi

    • 2rs(á 300 g)Leroy lohimedaljonkeja
    • suolaa
    • pippuria

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa kurkku puolen sentin viipaleiksi ja viipaleet edelleen pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös tomaatti.
  2. Leikkaa kevätsipulin varret aivan ohuiksi renkaiksi. Halkaise chili ja poista siemenet ja kalvot. Leikkaa malto aivan ohuiksi suikaleiksi ja hienonna silpuksi.
  3. Lisää sitruunanmehu ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon tillisilppu ja nosta kylmään odottamaan.
  4. Pariloi tai grillaa lohiperhoset kuumalla pannulla noin 2 minuuttia/puoli, saranapuoli ensin. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lohiperhoset lämpimälle vadille ja lusikoi päälle salsaa. Tarjoa loput salsasta erikseen.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 220g100 g

  • 322 kcal1 350 kJ
  • Proteiinia23,6 g
  • Hiilihydraatteja2,55 g
  • Rasvaa24 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua