Lohisapas
Tyylikkäät lohisapakset koristellaan pikapikkelöidyillä kurkuilla.
- 20 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
20 kpl
- 20kplPirkka ruislastuja
- 1/2rs(à 180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 100gPirkka Parhaat kylmäsavugraavilohifileetä
Mummonkurkut
- 1/2kurkku
- 1/2dlvettä
- 1/4dlsokeria
- 1rklväkiviinaetikkaa
- 1tlhienoa merisuolaa
- 1rkltuoretta tilliä hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Valmista ensin mummonkurkut. Leikkaa kurkku ohuiksi siivuiksi. Laita pieneen kattilaan vesi, sokeri, väkiviinaetikka ja suola. Kiehauta ja kaada kuumana kurkkujen päälle. Anna jäähtyä. Lisää hienonnettu tilli jäähtyneiden kurkkusiivujen joukkoon.
- Voitele ruislastut tuorejuustolla. Leikkaa kylmäsavugraavilohifileestä lastulle sopivia paloja ja asettele jokaiselle lastulle yksi pala lohta. Viimeistele lohisapakset mummonkurkkusiivuilla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Tosi hienojen eväiden reseptejä.