Lotta eli Charlotte RusseReseptin teki kumppani

Lotta eli Charlotte Russe

  • alle 30 min

Ainekset

    • 1-2kääretorttua

Täyte:

    • 7liivatelehteä
    • 0,5dlhedelmämehua
    • 3dlkuohukermaa
    • 1prk(250 g)maitorahkaa
    • 1dlsokeria
    • 2rklvaniljasokeria
    • 5dlhedelmiä paloiteltuna

Koristeluun:

    • 1rklsokeria
    • 1dlkuohukermaa
    • hedelmiä

Valmistus

alle 30 min
  1. Vuoraa nelikulmainen tai pyöreäpohjainen kulho kelmulla.
  2. Leikkaa kääretortut viipaleiksi ja peitä kulhon laidat viipaleilla. Täyte:
  3. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä.
  4. Valuta liivatelehdistä vesi pois ja sulata liivatelehdet kiehuvan kuumaan mehuun.
  5. Jäähdytä.
  6. Vaahdota kerma.
  7. Sekoita maitorahka, sokerit, hedelmäpalat, kermavaahto ja liivate-mehuseos.
  8. Kaada täyte kulhoon kääretorttuviipaleiden päälle.
  9. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin muutamiksi tunneiksi tai seuraavaan päivään asti.
  10. Kumoa tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä ja kermavaahdolla

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille