Makkarasliderit
- Annosmäärä4–8 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kananmunaton
Makkarasliderit maistuvat koko perheelle lounaaksi tai iltapalaksi. Täytä sliderit helpolla fenkolicoleslawlla sekä mausteisilla makkaroilla.
- Kananmunaton
Ainekset
4–8 annosta
Fenkolicoleslaw
- 250 g fenkolia
- 200 g juuriselleriä
- 1 dl Pirkka crème fraîchea (ranskankermaa, 18 %)
- 1 tl Maille Dijon sinappia
- 2 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
Lisäksi
- n. 1/2 dl Pirkka tummaa balsamietikkakastiketta
- tuoretta korianteria
- cocktailtikkuja
Ravintosisältö
- Energia655 kJ / 157 kcal
- Rasva8 g
- josta tyydyttynyttä3,2 g
- Hiilihydraatit14,3 g
- josta sokereita5,1 g
- Proteiini5,9 g
- Suola0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Valmista ensin fenkolicoleslaw. Raasta tai suikaloi fenkoli ohuelti. Kuori ja raasta selleri. Sekoita kasvikset keskenään ja lisää ranskankerma ja mausteet. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua viileässä.
- Ota sämpylät pakastimesta pellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasossa 200 asteessa 8–10 minuuttia.
- Paista makkarat pannulla tai uunissa kypsiksi. Leikkaa kypsät makkarat kahtia.
- Halkaise sämpylät.
- Kokoa sliderit. Lusikoi sämpylän pohjapuolen päälle fenkoli-coleslaw-salaattia, asettele päälle puolikas makkara ja pirskota kastiketta. Viimeistele korianterilla. Kiinnitä halutessasi cocktailtikulla. Nauti heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(49 arviota)
- 30 - 60 min4,0(5 arviota)
- alle 30 min4,1(16 arviota)
- 30 - 60 min3,9(11 arviota)
- 30 - 60 min
- 30 - 60 min3,4(9 arviota)
- 30 - 60 min3,6(20 arviota)
- alle 30 min4,3(89 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,3 (3 arviota)
- Ansku2 vuotta sittenMiksi makkara näyttää mainoksessa ihan lohelta?