Tapasvartaat raakamakkarastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tapasvartaat raakamakkarasta

Tapasmakkaravartaissa on maukkaita raakamakkaroita, paprikaa ja oliiveja. Tarjoa vartaat paistettujen paprikaperunoiden ja avokadoaiolin kanssa. Noin 4,50€/annos.

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta

Paprikaperunat

    • 800guusia perunoita
    • 2tlpaprikajauhetta
    • n. 2rklöljyä
    • ripausmustapippuria
    • ripaussuolaa
    • 1/2dl(lehti)persiljaa hienonnettuna

Avokadoaioli

Lisäksi

    • 8puista varrastikkua

Valmistus

30 - 60 min
  1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä perunat jääkaappikylmiksi ja halkaise tai paloittele ne. Voit käyttää edellispäivän perunoita.
  2. Liota varrastikut vedessä. Leikkaa suippopaprika ohuiksi makkaran pituisiksi suikaleiksi. Pujota vartaisiin vuorotellen oliiveja, makkaraa ja suippopaprikaa siten, että kuhunkin makkaraan ja paprikasuikaleeseen tulee kaksi varrastikkua.
  3. Halkaise avokado, poista kuori ja kivi. Soseuta avokadon hedelmäliha sauvasekoittimella kulhossa. Lisää aiolin loput ainekset ja jätä maustumaan kylmään.
  4. Grillaa vartaita noin 15 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä.
  5. Kuumenna öljy ja paprikajauhe pannulla tai muurikassa. Lisää perunat ja paista kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ripottele perunoille persiljaa. Tarjoa avokadoaioli perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 4 arvostelua