Tapasvartaat raakamakkarasta
Tapasmakkaravartaissa on maukkaita raakamakkaroita, paprikaa ja oliiveja. Tarjoa vartaat paistettujen paprikaperunoiden ja avokadoaiolin kanssa. Noin 4,50€/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- n. 500gmausteista raakamakkaraa
- 1ps(200 g)Pirkka suippopaprikaa
- n. 1/2prk(350/180 g)Pirkka Parhaat kreikkalaisia vihreitä oliiveja
Paprikaperunat
- 800guusia perunoita
- 2tlpaprikajauhetta
- n. 2rklöljyä
- ripausmustapippuria
- ripaussuolaa
- 1/2dl(lehti)persiljaa hienonnettuna
Avokadoaioli
- 1(240 g)avokado
- 1rklsitruunanmehua
- 1/3tlsuolaa
- 1/3tlpippuria
Lisäksi
- 8puista varrastikkua
Valmistus
30 - 60 min- Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä perunat jääkaappikylmiksi ja halkaise tai paloittele ne. Voit käyttää edellispäivän perunoita.
- Liota varrastikut vedessä. Leikkaa suippopaprika ohuiksi makkaran pituisiksi suikaleiksi. Pujota vartaisiin vuorotellen oliiveja, makkaraa ja suippopaprikaa siten, että kuhunkin makkaraan ja paprikasuikaleeseen tulee kaksi varrastikkua.
- Halkaise avokado, poista kuori ja kivi. Soseuta avokadon hedelmäliha sauvasekoittimella kulhossa. Lisää aiolin loput ainekset ja jätä maustumaan kylmään.
- Grillaa vartaita noin 15 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä.
- Kuumenna öljy ja paprikajauhe pannulla tai muurikassa. Lisää perunat ja paista kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ripottele perunoille persiljaa. Tarjoa avokadoaioli perunoiden kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi