Tapasvartaat raakamakkarastaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Tapasvartaat raakamakkarasta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Tapasmakkaravartaissa on maukkaita raakamakkaroita, paprikaa ja oliiveja. Tarjoa vartaat paistettujen paprikaperunoiden ja avokadoaiolin kanssa.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta
n. 500 g
 
tai
1 ps (200 g)
 
tai
n. 1/2 prk (350 g/180 g)
 
tai

Paprikaperunat

800 g
 
uusia perunoita
tai
2 tl
 
paprikajauhetta
tai
n. 2 rkl
 
öljyä
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
ripaus
 
suolaa
tai
1/2 dl
 
(lehti)persiljaa hienonnettuna
tai

Avokadoaioli

1 (240 g)
 
avokado
tai
1/2 dl
 
tai
1 rkl
 
sitruunanmehua
tai
1/3 tl
 
suolaa
tai
1/3 tl
 
pippuria
tai

Lisäksi

8
 
puista varrastikkua
tai

Ravintosisältö

Energia
611 kJ / 147 kcal
Rasva
10,5 g
josta tyydyttynyttä
1,9 g
Hiilihydraatit
7,1 g
josta sokereita
1 g
Proteiini
5,3 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä perunat jääkaappikylmiksi ja halkaise tai paloittele ne. Voit käyttää edellispäivän perunoita.

Liota varrastikut vedessä. Leikkaa suippopaprika ohuiksi makkaran pituisiksi suikaleiksi. Pujota vartaisiin vuorotellen oliiveja, makkaraa ja suippopaprikaa siten, että kuhunkin makkaraan ja paprikasuikaleeseen tulee kaksi varrastikkua.

Halkaise avokado, poista kuori ja kivi. Soseuta avokadon hedelmäliha sauvasekoittimella kulhossa. Lisää aiolin loput ainekset ja jätä maustumaan kylmään.

Grillaa vartaita noin 15 minuuttia, kunnes makkarat ovat kypsiä.

Kuumenna öljy ja paprikajauhe pannulla tai muurikassa. Lisää perunat ja paista kauniin ruskeiksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ripottele perunoille persiljaa. Tarjoa avokadoaioli perunoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta