Maapähkinävoi-brownie
- Annosmäärä28 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
Tuhti ja makea suklaabrownie saa maapähkinävoista hieman suolaisen pinnan. Tätä herkkua riittää pienikin pala.
Ainekset
28 annosta
1 levy (200 g) | tai |
200 g | voita tai |
2 dl | sokeria tai |
2 dl | vehnäjauhoja tai |
1 tl | tai |
3 | kananmunaa tai |
Maapähkinävoitahna | |
---|---|
1 dl (100 g) | maapähkinävoita tai |
2 rkl | sokeria tai |
Valmistus
yli 60 min
Sulata rasva miedolla lämmöllä kattilassa. Siirrä kattila sivuun ja sulata joukkoon paloiteltu suklaa.
Lisää rasva-suklaaseokseen loput taikinan ainekset. Sekoita tasaiseksi. Sekoita maapähkinävoi ja sokeri keskenään.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (24 x 32 cm). Lusikoi päälle maapähkinävoitahna. Vedä veitsellä marmorikuvioita taikinaan.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Brownien kuuluu jäädä meheväksi. Leikkaa brownie 28 palaan.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,0(135 arviota)
- 30 - 60 min4,2(363 arviota)
- 30 - 60 min4,0(505 arviota)
- 30 - 60 min4,0(186 arviota)
- yli 60 min4,6(149 arviota)
- 30 - 60 min5,0(5 arviota)
- 30 - 60 min4,7(44 arviota)
- 30 - 60 min4,0(228 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (130 arviota)
- Leipuri4 kuukautta sittenTein reseptin mukaan mutta ilman maapähkinävoita, tuli hyvää.
- Tinja3 vuotta sittenHyvää tuli suosittelen
- Tinja3 vuotta sittenKiitos Maija vinkistä paistan 10min💖
- Tinja3 vuotta sittenToivottavasti hyvää tulee oon just tekemäs, sulatan tässä samalla voita.😍 Kuulostaa ainaki tosi hyvältä reseptiltä.✌🏻✌🏻😍😍🥰🥰
- vinkvink5 vuotta sittenTein vajaa 2cm paksun ja annoin olla uunissa 10min koostumuksesta tuli täydellinen...ainoa juttu on se että kun brownie on niin ohut niin sen täytyy antaa jäähtyä kokonaan että se pysyy kasassa
- Leipuri6 vuotta sittenEi hyvää
- Kakkumaakari6 vuotta sittenEikö tähän tule leivinjauhetta?
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenKakkumaakari, reseptiin ei tule leivinjauhetta. Tuloksena on tahmea tuhti brownie.
- Anne6 vuotta sittenMaapähkinävoin saa helpommin lusikoitua päälle, kun on ensin hiukan kuumentanut maapähkinävoi seosta :)
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenHei Maija ja kiitos palautteestasi! Ikävä kuulla, että näin on käynyt. Resepteissämme esitetyt paistoajat ovat aina viitteellisiä, sillä uunit ovat erilaisia ja oikean paistoajan löytää tämän vuoksi kokeilemalla. Brownien kuuluu jäädä meheväksi, eli leivonnaista kannattaa tarkkailla paiston aikana. Palautteesi välitetään tiedoksi reseptin kehittäjille.
- Maija6 vuotta sittenPaistoaika on aivan liian pitkä!! Pilasin täysin brownieni, jonka kuuluisi olla ihanan tahmeaa, luottamalla tähän ohjeeseen. Oikea paistoaika olisi ehkä 10 minuuttia.
- Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenLeipoja, makeutettu ja makeuttamaton käyvät varmasti kummatkin. Makeutetutkin maapähkinävoit ovat yleensä varsin vähäsokerisia ja useimmiten sopivat hyvin suolaisiinkin ruokiin.
- leipoja7 vuotta sittenOnko tässä käytetty maapähkinävoi makeuttamatonta vai valmiiksi makeutettua? Kumpaakin löytyi lähikaupan hyllyltä.