• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Maidottomat letut

Maidottomat letut maistuvat kaikille esimerkiksi mansikoiden ja mansikkahillon kanssa. Tämäkin resepti vain n. 0,25€/annos*.
Maidottomat letut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

10 kpl

Tarjolle

    • 1rs(500 g)Pirkka mansikoita
    • mansikkahilloa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Mittaa jauhot ja suola kulhoon. Lisää joukkoon puolet soijajuomasta ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput nesteestä, munat ja öljy. Anna taikinan turvota vähintään 15 minuuttia.
  2. Annostele noin 3/4 dl taikinaa kuumalle pannulle ja pyöräytä pannua, jotta taikina leviää ohueksi kerrokseksi koko pinnalle. Käännä ohukainen kun taikinapinta on hyytynyt ja paista toista puolta sen verran että se saa hiukan väriä.
  3. Tarjoa ohukaiset lämpimänä mansikoiden ja mansikkahillon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Maitoa sietävä voi valmistaa ohukaiset samalla reseptillä maidosta ja käyttää paistamiseen voita. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö per 100 g

  • 131 kcal549 kJ
  • Proteiinia3,69 g
  • Hiilihydraatteja12 g
  • Rasvaa7,26 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille3