• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Gluteeniton ja maidoton vohvelitaikina

Gluteeniton ja maidoton vohveli onnistuu helposti soijajuomalla ja gluteenittomalla jauhoseoksella.
Gluteeniton ja maidoton vohvelitaikina
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

6 kpl

Valmistus

30 - 60 min
  1. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää soijajuoma.
  2. Sekoita jauhoseos, kaurahiutaleet ja leivinjauhe keskenään. Lisää kuivat aineet muna-soijajuomaseokseen. Lisää suola ja rasva. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  3. Kuumenna vohvelirauta ja paista taikinasta vohveliraudalla vohveleita. Lisää pannuun rasvaa tarvittaessa. Tarjoa vohvelit esimerkiksi marjojen ja kookosmaidosta valmistetun kookosvaahdon kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Lisämakua vohveleihin saat, kun maustat taikinan ripauksella kardemummaa.

Ravintosisältö perannos 65g100 g

  • 126 kcal526 kJ
  • Proteiinia3,32 g
  • Hiilihydraatteja11,7 g
  • Rasvaa7,05 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille14