Raparperi-mansikka-välipalamuffinit
Kahvia ja kasvisruokaa blogin mehevissä mansikka-raparperimuffineissa ei ole liikaa makeutta, joten ne sopivat myös aamu- ja välipalaksi.
- 12 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
12 kpl
- 2dlPirkka kaurahiutaleita jauhettuna
- 3dlriisijauhoa
- 1/2dlkookossokeria
- 1 1/2tlvanilja-aromia
- 1dlPirkka mantelilastuja tai
- pähkinöitä rouhittuna
- 3dltuoreita mansikoita
- 2dlraparperia hienonnettuna
- (sitruunankuorta raastettuna)
Muruseos päälle
- 2rklekstra-neitsytoliiviöljyä
- 1dlPirkka kaurahiutaleita
Valmistus
30 - 60 min- Lämmitä uuni 175 asteeseen. Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa. Sekoita jauhot keskenään ja lisää joukkoon sokeri ja leivinjauhe.
- Sekoita soijamaito, öljy ja vanilja-aromi keskenään. Lisää joukkoon sitruunan kuori, jos sellaista käytät. Yhdistä seokset ja sekoita niin, että jauhopaakkuja ei ole.
- Kääntele joukkoon pilkottu raparperi, mansikka ja mantelilastut.
- Vuoraa muffinssipelti muffinssivuoilla ja lusikoi taikina tasaisesti kahteentoista vuokaan.
- Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja jaa muffinssien päälle.
- Paista 175 asteessa noin 25min.
- Anna jäähtyä hiukan ja nauti vaikka heti! Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi