• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raparperi-mansikka-välipalamuffinit

Kahvia ja kasvisruokaa blogin mehevissä mansikka-raparperimuffineissa ei ole liikaa makeutta, joten ne sopivat myös aamu- ja välipalaksi.
Raparperi-mansikka-välipalamuffinit
Reseptin takana bloggaaja
  • 12 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

12 kpl

Muruseos päälle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa. Sekoita jauhot keskenään ja lisää joukkoon sokeri ja leivinjauhe.
  2. Sekoita soijamaito, öljy ja vanilja-aromi keskenään. Lisää joukkoon sitruunan kuori, jos sellaista käytät. Yhdistä seokset ja sekoita niin, että jauhopaakkuja ei ole.
  3. Kääntele joukkoon pilkottu raparperi, mansikka ja mantelilastut.
  4. Vuoraa muffinssipelti muffinssivuoilla ja lusikoi taikina tasaisesti kahteentoista vuokaan.
  5. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja jaa muffinssien päälle.
  6. Paista 175 asteessa noin 25min.
  7. Anna jäähtyä hiukan ja nauti vaikka heti! Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua