Raparperi-mansikka-välipalamuffinitReseptin takana bloggaaja

Raparperi-mansikka-välipalamuffinit

Kahvia ja kasvisruokaa blogin mehevissä mansikka-raparperimuffineissa ei ole liikaa makeutta, joten ne sopivat myös aamu- ja välipalaksi.

  • 12 kpl
  • 30 - 60 min

Ainekset

12 kpl

Muruseos päälle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Jauha kaurahiutaleet tehosekoittimessa. Sekoita jauhot keskenään ja lisää joukkoon sokeri ja leivinjauhe.
  2. Sekoita soijamaito, öljy ja vanilja-aromi keskenään. Lisää joukkoon sitruunan kuori, jos sellaista käytät. Yhdistä seokset ja sekoita niin, että jauhopaakkuja ei ole.
  3. Kääntele joukkoon pilkottu raparperi, mansikka ja mantelilastut.
  4. Vuoraa muffinssipelti muffinssivuoilla ja lusikoi taikina tasaisesti kahteentoista vuokaan.
  5. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja jaa muffinssien päälle.
  6. Paista 175 asteessa noin 25min.
  7. Anna jäähtyä hiukan ja nauti vaikka heti! Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä.

Kategoriat

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla

Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Iso Omena
Vaihda
  • Pirkka suomalainen kaurahiutale 1kg
    Pirkka suomalainen kaurahiutale 1kg
    0,79/kpl
  • Elovena kaurahiutaleita 2 kg
    Elovena kaurahiutaleita 2 kg
    3,79/kpl1,89/kg
  • Elovena iso kaurahiutale 900 g
    Elovena iso kaurahiutale 900 g
    2,65/kpl2,94/kg
  • Urtekram kookossokeri 280 g luomu
    Urtekram kookossokeri 280 g luomu
    3,49/kpl12,46/kg