Vegaaninen majoneesiTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Vegaaninen majoneesi

Vegaaninen paksu ja pehmeä majoneesi valmistuu helposti soijamaidosta, rypsiöljystä ja sitruunamehusta.

  • 3 dl
  • alle 15 min

Ainekset

3 dl

Valmistus

alle 15 min
  1. Laita soijajuoma tehosekoittimeen. Laita kone päälle ja lisää öljyä ohuena nauhana juoman sekaan koneen käydessä.
  2. Kun seos on paksuuntunut majoneesimaiseksi, lisää sitruunamehu. Mausta suolalla.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit korvata sitruunanmehun myös valko- tai omenaviinietikalla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua
  • Vastarannan Kiiski14.6.2019

    Loistava resepti. Helppo ja edullinen pohja kaikenlaisille majoneeseille. Huomattavasti terveellisempikin kuin normimajoneesit. Valmismajoneesiin ei ole paluuta, kannattaa tosiaankin kokeilla ennakkoluulottomasti vegeneesia. PS: Ei toimi kylmäpuristetulla rypsiöljyllä vaan vaatii normaaliöljyn.