Vegaaninen majoneesi
Vegaaninen paksu ja pehmeä majoneesi valmistuu helposti soijamaidosta, rypsiöljystä ja sitruunamehusta.
- 3 dl
- alle 15 min
Ainekset
3 dl
- 3dlPirkka rypsiöljyä
- 1rklsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
Valmistus
alle 15 min- Laita soijajuoma tehosekoittimeen. Laita kone päälle ja lisää öljyä ohuena nauhana juoman sekaan koneen käydessä.
- Kun seos on paksuuntunut majoneesimaiseksi, lisää sitruunamehu. Mausta suolalla.
Tiesitkö että...
Vinkki! Voit korvata sitruunanmehun myös valko- tai omenaviinietikalla.Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Loistava resepti. Helppo ja edullinen pohja kaikenlaisille majoneeseille. Huomattavasti terveellisempikin kuin normimajoneesit. Valmismajoneesiin ei ole paluuta, kannattaa tosiaankin kokeilla ennakkoluulottomasti vegeneesia. PS: Ei toimi kylmäpuristetulla rypsiöljyllä vaan vaatii normaaliöljyn.