Kaali-jauhelihapata Reseptin takana kumppani

Kaali-jauhelihapata

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
  • Kananmunaton
Kaali-jauheliapata on mehevän herkullinen arkiruoka.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
400 g
 
jauhelihaa
tai
2–3 rkl
 
voita
tai
1
 
kaali
tai
1
 
sipuli
tai
1–2
 
lihaliemikuutiota
tai
 
pippuria
tai
 
meiramia
tai
 
oreganoa
tai
4 dl
 
vettä
tai
 
siirappia
tai
4
 
porkkanaa
tai
8
 
perunaa
tai

Ravintosisältö

Energia
226 kJ / 54 kcal
Rasva
1,5 g
josta tyydyttynyttä
0,8 g
Hiilihydraatit
6,2 g
josta sokereita
3 g
Proteiini
3 g
Suola
0,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

30 - 60 min

Sulata voi kattilassa ja ruskista jauheliha.

Lisää pilkottu kaali, silputtu sipuli, liemikuutiot, mausteet, vesi ja siirappi. Hauduta puolikypsäksi.

Lisää pilkotut porkkanat ja perunat. Hauduta kypsäksi ja tarkista maku.

Lisää mausteita tarvittaessa ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Tarjoa puolukoiden kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • PIRKKA Annabelle peruna 1kg Suomi
    Hinta 1,49/kpl
    1,49/kg
  • K-Menu sipuli 500g Suomi 2lk
    Hinta 0,79/kpl
    1,58/kg
  • Sipuli 500g luomu NL/EG 2 lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kg
  • Porkkana 500g ES/IT 1lk
    Hinta 1,89/kpl
    3,78/kpl
  • Muumi yleisperuna 1 kg
    Hinta 1,39/kpl
    1,39/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,7 (47 arviota)