• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Kaali-jauhelihapataReseptin teki kumppani

Kaali-jauhelihapata

  • 4 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

4 annosta
    • 400gjauhelihaa
    • 2-3rklvoita
    • 1kaali
    • 1sipuli
    • 1-2lihaliemikuutiota
    • pippuria
    • meiramia
    • oreganoa
    • 4dlvettä
    • siirappia
    • 4porkkanaa
    • 8perunaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata voi kattilassa ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää pilkottu kaali, silputtu sipuli, liemikuutiot, mausteet, vesi ja siirappi. Hauduta puolikypsäksi.
  3. Lisää pilkotut porkkanat ja perunat. Hauduta kypsäksi ja tarkista maku.
  4. Lisää mausteita tarvittaessa ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Tarjoa puolukoiden kanssa.

Kommentoi

Arvosana reseptille 10 arvostelua