Jouluviikon verkkokaupan toimitusajat ovat jo näkyvissä - varaa sinulle paras aika nyt ja muokkaa tilaustasi myöhemmin! Lue lisää täältä.
Kaali-jauhelihapataReseptin takana kumppani

Kaali-jauhelihapata

Kaali-jauheliapata on mehevän herkullinen arkiruoka.

Ainekset

4 annosta
    • 400gjauhelihaa
    • 2–3rklvoita
    • 1kaali
    • 1sipuli
    • 1–2lihaliemikuutiota
    • pippuria
    • meiramia
    • oreganoa
    • 4dlvettä
    • siirappia
    • 4porkkanaa
    • 8perunaa

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata voi kattilassa ja ruskista jauheliha.
  2. Lisää pilkottu kaali, silputtu sipuli, liemikuutiot, mausteet, vesi ja siirappi. Hauduta puolikypsäksi.
  3. Lisää pilkotut porkkanat ja perunat. Hauduta kypsäksi ja tarkista maku.
  4. Lisää mausteita tarvittaessa ja anna muhia vielä 5 minuuttia. Tarjoa puolukoiden kanssa.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille36 arvostelua