• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Fetapyttis ja makkarat

Fetapyttis voidaan tehdä edellispäivän keitetyistä perunoista. Aurinkokuivatut tomaatit ja salaattijuustokuutiot maustavat pyttipannun. Tämäkin resepti vain n. 2,05€/annos*.
Fetapyttis ja makkarat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 160 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • 1pkt(400 g)Pirkka lihaisia grillimakkaroita

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paloittele kypsät, kuoritut perunat pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös kesäkurpitsa ja sipuli.
  2. Kuullota sipuli öljymarinadissa ja lisää pannuun kesäkurpitsakuutiot. Kypsennä noin 3 minuuttia ja lisää joukkoon perunat.
  3. Lisää paloitellut aurinkokuivatut tomaatit ja valutetut juustokuutiot. Mausta suolalla, rosmariinilla ja mustapippurilla. Anna hautua muutama minuutti.
  4. Paista tai grillaa makkarat kauniin ruskeiksi. Tarjoa pyttipannun kanssa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä pyttipannun myös uusista perunoista. *Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 160 kcal671 kJ
  • Proteiinia6,33 g
  • Hiilihydraatteja7,35 g
  • Rasvaa11,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille