Nyhtömakkara
Nyhtömakkara on lohturuokien kunkku. Se täytetään runsaalla juustolla, muhii kermakylvyssä meheväksi ja maistuu pizzalta. Noin 1,40 €/annos.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(580 g)HK Sininen lenkkimakkaraa
- 1tloreganoa
- 1prk(2 dl)Pirkka ruokakermaa (15 %)
- 1/4tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 1-2rklPirkka kapriksia
- 1/2ps(à 150 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- (1/4 ruukkuaPirkka persiljaa)
Valmistus
30 - 60 min- Poista lenkkimakkarasta kuori. Leikkaa makkaraan syvä ruudukko niin, että viillot ulottuvat lähes läpi makkaran. Sipaise tomaattisose makkaran viiltoihin ja ripottele oreganoa mausteeksi.
- Sekoita ruokakerma, sinappi, suola ja pippuri uunivuoassa. Laita makkarat uunivuokaan. Ripottele valutetut kaprikset päälle. Painele juustoraaste makkaroiden viiltoihin.
- Kypsennä nyhtömakkaraa 225-asteisessa uunissa 20-25 minuuttia tai kunnes juusto on kauniisti ruskistunut.
- Halutessasi hienonna persiljaa makkaran päälle. Tarjoa makkara perunoiden tai muusin kanssa.
Tiesitkö että...
Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2020. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Samaa mietin, ihan tavallinen uunimakkarahan tämä on. Trendikästä sanoa NYHTÖ sitä ja NYHTÖ tätä kunhan se vaan käy uunissa, mutta se ei tee ruoasta yhtään parempaa. Trendihakuista hömpötystä..