• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-perunagratiini

Makkara-perunagratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 473 kcal / annos (350g)

Ainekset

5 annosta

Koristeeksi

    • tuoretta basilikaa

Valmistus

yli 60 min
  1. Leikkaa kuoritut perunat noin 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi myös porkkanat ja sipuli.
  2. Levitä perunat, porkkanat ja sipulit laakeaan uunivuokaan. Sekoita joukkoon öljy, suola ja pippuri. Kypsennä 200 asteessa 35-40 minuuttia.
  3. Ota vuoka uunista. Levitä juuresten päälle pastakastike ja ripottele päälle hienonnettua basilikaa.
  4. Poista lenkkimakkarasta kuori ja leikkaa se noin 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Lado viipaleet vuokaan pastakastikkeen päälle. Ripottele pinnalle juustoraaste ja oliivit. Nosta vuoka takaisin uuniin ja kypsennä edelleen 15-20 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut vähän väriä. Koristele basilikalla.

Ravintosisältö perannos 350g100 g

  • 473 kcal1 970 kJ
  • Proteiinia17,5 g
  • Hiilihydraatteja37,1 g
  • Rasvaa24,5 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille6