• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkara-makaronilaatikko

Makkara-makaronilaatikko
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • yli 60 min
  • 83,9 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta

Munamaito

    • 3kananmunaa
    • 7dlmaitoa
    • 1rkloreganoa
    • 1/2tlmustapippuria

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Keitä makaronit kypsiksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä eli noin 10 minuuttia.
  2. Kuori ja kuutioi makkara pieniksi kuutioiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Ruskista makkarat pannulla ja lisää joukkoon purjosuikaleet. Anna niiden kuullottua.
  3. Valuta makaronit ja kaada vuokaan. Lisää vuokaan makkara-purjoseos ja herne-maissi-paprikasekoitus. Sekoita ainekset keskenään.
  4. Sekoita munamaidon ainekset keskenään ja kaada seos vuokaan. Kypsennä 175 asteessa noin 50 minuuttia. Ripottele juustoraaste vuoan pinnalle kypsymisen loppuvaiheessa.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 83,9 kcal351 kJ
  • Proteiinia3,82 g
  • Hiilihydraatteja8,71 g
  • Rasvaa3,62 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 16 arvostelua