• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Provencen uunimakkara ja pannuperunat

Mausta helppo uunimakkara konjakkisinapilla, yrttimaustesoksella ja juustoraasteella.
Provencen uunimakkara ja pannuperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 156 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Pannuperunat

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa sipuli, tomaatti ja paprika ohuehkoiksi viipaleiksi. Kuori makkara ja leikkaa siihen syviä viiltoja ja nosta uunivuokaan tai folioon. Voitele viillot sinapilla. Jaa kasvikset viiltoihin.
  2. Ripottele makkaralle mausteseosta ja juustoraastetta. Kypsennä 225 asteisessa uunissa 20-25 minuuttia.
  3. Kuumenna öljy isossa pannussa ja lisää jäiset perunasuikaleet. Paista käännellen noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Mausta suolalla ja pippurilla. (Ripottele pinnalle persiljaa.) Tarjoa lisäksi salaattia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 156 kcal654 kJ
  • Proteiinia5,22 g
  • Hiilihydraatteja10,6 g
  • Rasvaa10 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille