Sinihomejuustoinen uunimakkara
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Sinihomejuustoisen uunimakkaran kanssa valmistuu näppärästi myös perunat. Näin ateria on salaattia vaille valmis.
Ainekset
4 annosta
- 7–8 (600 g) Pirkka perunaa (punainen tai keltainen pussi)
- 2 rkl öljyä
- 1–2 rkl Pirkka pizzamaustetta
- 1/2 tl suolaa
- 2 tomaattia
- 1 (150 g) iso sipuli
- 500 g lenkkimakkaraa
- 1 kananmuna
- 100 g Pirkka sinihomejuustoa
- 100 g Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta
- ruohosipulia tai basilikaa
Ravintosisältö
- Energia751 kJ / 179 kcal
- Rasva11,2 g
- josta tyydyttynyttä4,6 g
- Hiilihydraatit10,5 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini7,5 g
- Suola1,2 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Pese ja kuori perunat. Leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota perunasuikaleita pari minuuttia. Mausta pizzamausteella ja suolalla. Levitä suikaleet uunivuokaan ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.
- Lohko tomaatit ja kuorittu sipuli. Kuori makkara ja leikkaa se 4 osaan. Leikkaa makkaroihin viiltoja.
- Riko kananmuna kulhoon ja murenna sinihomejuusto joukkoon. Lisää juustoraaste ja sekoita.
- Nosta makkarapalat, tomaatit ja sipulit puolikypsien perunoiden päälle. Nostele juustoseos makkaroiden päälle ja paista vielä noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −9 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,60/2 kpl12,00/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(14 arviota)
- 30 - 60 min3,6(11 arviota)
- 30 - 60 min3,5(383 arviota)
- Video30 - 60 min3,7(102 arviota)
- yli 60 min3,8(22 arviota)
- 30 - 60 min4,0(38 arviota)
- alle 30 min4,4(22 arviota)
- alle 30 min3,3(3 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,1 (20 arviota)