• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Sinihomejuustoinen uunimakkara

Sinihomejuustoisen uunimakkaran kanssa valmistuu näppärästi myös perunat. Näin ateria on salaattia vaille valmis. N. 2,10€/annos*.
Sinihomejuustoinen uunimakkara
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 593 kcal / annos (380g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese ja kuori perunat. Leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota perunasuikaleita pari minuuttia. Mausta pizzamausteella ja suolalla. Levitä suikaleet uunivuokaan ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.
  2. Lohko tomaatit ja kuorittu sipuli. Kuori makkara ja leikkaa se 4 osaan. Leikkaa makkaroihin viiltoja.
  3. Riko kananmuna kulhoon ja murenna sinihomejuusto joukkoon. Lisää juustoraaste ja sekoita.
  4. Nosta makkarapalat, tomaatit ja sipulit puolikypsien perunoiden päälle. Nostele juustoseos makkaroiden päälle ja paista vielä noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 8/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 380g100 g

  • 593 kcal2 480 kJ
  • Proteiinia29,5 g
  • Hiilihydraatteja30,2 g
  • Rasvaa36,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille5