Hyppää sisältöön
Sinihomejuustoinen uunimakkaraTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sinihomejuustoinen uunimakkara

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Sinihomejuustoisen uunimakkaran kanssa valmistuu näppärästi myös perunat. Näin ateria on salaattia vaille valmis.

    Ainekset

    4 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      751 kJ / 179 kcal
    • Rasva
      11,2 g
    • josta tyydyttynyttä
      4,6 g
    • Hiilihydraatit
      10,5 g
    • josta sokereita
      1,4 g
    • Proteiini
      7,5 g
    • Suola
      1,2 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Pese ja kuori perunat. Leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota perunasuikaleita pari minuuttia. Mausta pizzamausteella ja suolalla. Levitä suikaleet uunivuokaan ja paista 200 asteessa 15 minuuttia.
    2. Lohko tomaatit ja kuorittu sipuli. Kuori makkara ja leikkaa se 4 osaan. Leikkaa makkaroihin viiltoja.
    3. Riko kananmuna kulhoon ja murenna sinihomejuusto joukkoon. Lisää juustoraaste ja sekoita.
    4. Nosta makkarapalat, tomaatit ja sipulit puolikypsien perunoiden päälle. Nostele juustoseos makkaroiden päälle ja paista vielä noin 20 minuuttia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,1 (20 arviota)