Makkarapannu
Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,85 €/annos.
4 annostaalle 30 min142 kcal / 100 g
Ainekset
4 annosta
- 1pkt(580 g)HK Sininen lenkkimakkaraa
- 1isosipuli
- 2rklFlora Culinesse juoksevaa margariinia
- 400gpariisinperunoita
- 1ps(300 g)Pirkka kukkavihanneksia (pakaste)
- 1tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- tuoretta basilikaa tai korianteria
Sinappikastike
- 1tlk(2 1/2 dl)Flora Ruoka -kasvirasvaseosta
- 1/2dlTurun sinappia
Valmistus
alle 30 min- Paloittele kuorittu makkara ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Ruskista makkarapalat kevyesti ja siirrä toiseen astiaan.
- Kuullota paistokasarissa rasvassa sipulilohkot. Lisää paistokasariin pariisinperunat ja anna hautua sipulin kanssa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon kukkavihannekset.
- Mausta seos suolalla ja pippurilla ja anna perunoiden ja vihannesten hautua edelleen juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi kevyesti ruskistetut makkarapalat ja kuumenna.
- Hienonna pinnalle basilikaa tai korianteria. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kylmä sinappikastike erikseen kuuman makkarapannun kanssa. Tarjoa lisäksi kirsikkatomaatteja ja kurkkua.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per 100 g
- 142 kcal596 kJ
- Proteiinia 3,99 g
- Hiilihydraatteja8,97 g
- Rasvaa9,7 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi