• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkarapannu

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,85 €/annos.
Makkarapannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 142 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Sinappikastike

    • 1tlk(2 1/2 dl)Flora Ruoka -kasvirasvaseosta
    • 1/2dlTurun sinappia

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele kuorittu makkara ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Ruskista makkarapalat kevyesti ja siirrä toiseen astiaan.
  2. Kuullota paistokasarissa rasvassa sipulilohkot. Lisää paistokasariin pariisinperunat ja anna hautua sipulin kanssa noin 5 minuuttia. Lisää joukkoon kukkavihannekset.
  3. Mausta seos suolalla ja pippurilla ja anna perunoiden ja vihannesten hautua edelleen juuri ja juuri pehmeiksi eli noin 10 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi kevyesti ruskistetut makkarapalat ja kuumenna.
  4. Hienonna pinnalle basilikaa tai korianteria. Sekoita kastikeainekset ja tarjoa kylmä sinappikastike erikseen kuuman makkarapannun kanssa. Tarjoa lisäksi kirsikkatomaatteja ja kurkkua.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 142 kcal596 kJ
  • Proteiinia3,99 g
  • Hiilihydraatteja8,97 g
  • Rasvaa9,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua