• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Punainen makkarasalsa

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain noin 1,35 €/annos.
Punainen makkarasalsa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 315 kcal / annos (230g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori makkara, halkaise ja viipaloi se vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista makkarat kevyesti pannulla. Siirrä makkarat lautaselle.
  2. Kuullota sipulit. Lisää makkarat ja tomaattimurska. Mausta kastike chilikastikkeella, timjamilla ja suolalla.
  3. Kiehauta kastike. Ripottele pinnalle runsaasti hienonnettua persiljaa. Tarjoa makkarasalsa perunoiden tai riisin, salaatin ja leivän kanssa.

Ravintosisältö perannos 230g100 g

  • 315 kcal1 320 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja17 g
  • Rasvaa21,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille