• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Makkarapasta

Nopeasti valmistuva makkarapasta tehdään tuorepastasta.
Makkarapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 456 kcal / annos (270g)

Ainekset

4 annosta

Makkarakastike

    • n. 300glenkkimakkaraa
    • 1rklöljyä tai margariinia
    • 1/2ps(100 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
    • 2dlmaitoa tai ruokakermaa
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/4tlmustapippuria
    • 1tloreganoa
    • persiljaa

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkara ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipulit. Lisää makkarasuikaleet ja tomaattipyree. Anna kiehahtaa.
  2. Sekoita joukkoon maito tai ruokakerma ja kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja tarjoa makkarakastikkeen kanssa. Viimeistele parmesaaniraasteella. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia ja patonkia.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 270g100 g

  • 456 kcal1 910 kJ
  • Proteiinia16,8 g
  • Hiilihydraatteja43,2 g
  • Rasvaa22,8 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua