Makkarapasta
Nopeasti valmistuva makkarapasta tehdään tuorepastasta.
4 annostaalle 30 min456 kcal / annos (270g)
Ainekset
4 annosta
- 1ps(250 g)Pirkka pinaattitagliatelle tuorepastaa
- 1 1/2lvettä
- 1tlsuolaa
- 1-2rklöljyä
Makkarakastike
- n. 300glenkkimakkaraa
- 1rklöljyä tai margariinia
- 1/2ps(100 g)Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
- 2dlmaitoa tai ruokakermaa
- 1/2tlsuolaa
- 1/4tlmustapippuria
- 1tloreganoa
- persiljaa
Lisäksi
Valmistus
alle 30 min- Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkara ohuiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä sipulit. Lisää makkarasuikaleet ja tomaattipyree. Anna kiehahtaa.
- Sekoita joukkoon maito tai ruokakerma ja kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Hienonna pinnalle tuoretta persiljaa.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja tarjoa makkarakastikkeen kanssa. Viimeistele parmesaaniraasteella. Tarjoa lisäksi raikasta salaattia ja patonkia.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 270g100 g
- 456 kcal1 910 kJ
- Proteiinia 16,8 g
- Hiilihydraatteja43,2 g
- Rasvaa22,8 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi