MakkaraperunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Makkaraperunat

Makkaraperunat ovat koko perheen suosikki. Mausta annos kunnon lusikallisella valkosipulimajoneesia. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valkosipulimajoneesi

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä ranskalaiset leivinpaperin päälle uunipellille ja paista niitä ensin 225 asteessa 10 minuuttia.
  2. Kuori uunimakkara ja leikkaa se paloiksi. Käännä perunat lastalla ja lisää sitten makkarapalat. Jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
  3. Mittaa majoneesi kulhoon ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Hienonna punasipuli.
  4. Jaa makkaraperunat annoksiksi ja annostele päälle majoneesia, ketsuppia ja hienonnettua punasipulia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Lisää tästä reseptin raaka-aineita ostoslistallesi

Valikoima ja hinnat kaupasta K‑Citymarket Iso Omena
Iso Omena
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle K-Menu ranskanperuna 1kg pakaste
    K-Menu ranskanperuna 1kg pakaste
    1,29/kpl
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle K-Menu majoneesi 430g
    K-Menu majoneesi 430g
    1,55/kpl3,60/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka majoneesi 250g
    Pirkka majoneesi 250g
    1,39/kpl5,56/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Kevyt majoneesi 250g
    Pirkka Kevyt majoneesi 250g
    1,29/kpl5,16/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka chilimajoneesi 270ml
    Pirkka chilimajoneesi 270ml
    1,99/kpl7,37/l
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Valkosipuli ulkomainen kg
    Valkosipuli ulkomainen kg
    0,42/kpl5,95/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    Pirkka yksikyntinen valkosipuli 100 g ulkomainen
    1,59/kpl15,90/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Punasipuli Suomi
    Punasipuli Suomi
    0,18/kpl1,79/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka suomalainen punasipuli 350 g 2 lk
    Pirkka suomalainen punasipuli 350 g 2 lk
    0,89/kpl2,54/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka tomaattiketsuppi 1250g
    Pirkka tomaattiketsuppi 1250g
    2,75/kpl2,20/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka tomaattiketsuppi  730g
    Pirkka tomaattiketsuppi 730g
    1,59/kpl2,18/kg
  • Ei tuotekuvaa tuotteelle Pirkka Mexican tomaattiketsuppi  740g
    Pirkka Mexican tomaattiketsuppi 740g
    2,09/kpl2,82/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 53 arvostelua
  • Rane696.5.2019

    rjäh,,,maistuupi tyä ukolle periantai iltana,,,kjeh!!!

  • juho9.8.2017

    mikä astija olisi paras johon voin asetella uuni makkarat, ketsupin, majoneesin ja ranskan-perunat??????? millä laitan hienonnetun sipulin ? eikai se mene myös uuniin`?

  • K-Kuluttajapalvelu9.8.2017

    Juho, uunissa paistamisen jälkeen makkaraperunat voi tarjota esimerkiksi lautaselta. Annoksiin voi sitten lisätä valkosipulimajoneesia, ketsuppia sekä raakaa punasipulia. Sipulia ei siis ole tarkoitus kypsentää.

  • irene9.8.2017

    täytyykö uunia lämmittää kuinka kauan ennen kuin laitan ranskan perunat sinne sulamaan? entäpä makkarat? pitääkö ne paistaa eri aikaan``????

  • K-Kuluttajapalvelu9.8.2017

    Irene, ennen paistamista uunin kannattaa antaa lämmetä noin 10 minuuttia tai kunnes se saavuttaa 225 asteen lämmön. Tarkoitus on laittaa kuumaan uuniin ensin ranskanperunat paistumaan 10 minuutiksi, lisätä sen jälkeen mukaan myös makkarat ja jatkaa paistamista vielä 10 minuuttia.