MakkaraperunatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Makkaraperunat

Makkaraperunat ovat koko perheen suosikki. Mausta annos kunnon lusikallisella valkosipulimajoneesia. Noin 0,90€/annos.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta

Valkosipulimajoneesi

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Levitä ranskalaiset leivinpaperin päälle uunipellille ja paista niitä ensin 225 asteessa 10 minuuttia.
  2. Kuori uunimakkara ja leikkaa se paloiksi. Käännä perunat lastalla ja lisää sitten makkarapalat. Jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
  3. Mittaa majoneesi kulhoon ja hienonna joukkoon valkosipulinkynnet. Hienonna punasipuli.
  4. Jaa makkaraperunat annoksiksi ja annostele päälle majoneesia, ketsuppia ja hienonnettua punasipulia.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 29 arvostelua
  • juho9.8.2017

    mikä astija olisi paras johon voin asetella uuni makkarat, ketsupin, majoneesin ja ranskan-perunat??????? millä laitan hienonnetun sipulin ? eikai se mene myös uuniin`?

  • K-Kuluttajapalvelu9.8.2017

    Juho, uunissa paistamisen jälkeen makkaraperunat voi tarjota esimerkiksi lautaselta. Annoksiin voi sitten lisätä valkosipulimajoneesia, ketsuppia sekä raakaa punasipulia. Sipulia ei siis ole tarkoitus kypsentää.

  • irene9.8.2017

    täytyykö uunia lämmittää kuinka kauan ennen kuin laitan ranskan perunat sinne sulamaan? entäpä makkarat? pitääkö ne paistaa eri aikaan``????

  • K-Kuluttajapalvelu9.8.2017

    Irene, ennen paistamista uunin kannattaa antaa lämmetä noin 10 minuuttia tai kunnes se saavuttaa 225 asteen lämmön. Tarkoitus on laittaa kuumaan uuniin ensin ranskanperunat paistumaan 10 minuutiksi, lisätä sen jälkeen mukaan myös makkarat ja jatkaa paistamista vielä 10 minuuttia.