• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Katkarapusalaatti

Katkarapusalaatti tarjotaan cosmopolitan-salaatinlehtien päältä. Katkaravut ja avokado ovat hyvä makupari.
Katkarapusalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 15 min
  • 80,3 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä. Halkaise avokado ja poista kivi. Koverra hedelmäliha kuoresta ja kuutioi se. Hienonna sipuli.
  2. Sekoita kulhossa kermaviili ja majoneesi. Sekoita joukkoon katkaravut, avokado, sipuli, tilli tai korianteri ja chilitahna.
  3. Irrota salaatinlehdet ja leikkaa lehtiruodista pienet suikaleet pois, jotta lehdet pysyvät paremmin pystyssä. Lusikoi katkarapuseos salaatinlehdille. Tarjoa esimerkiksi saaristolaisleivän kanssa.

Ravintosisältö per 100 g

  • 80,3 kcal336 kJ
  • Proteiinia4,38 g
  • Hiilihydraatteja1,4 g
  • Rasvaa6,28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille2