• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkarapyttipannu

Makkarapyttipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 131 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Halkaise makkarat pitkittäin ja leikkaa ne viipaleiksi. Hienonna sipulit. Puolita kirsikkatomaatit.
  2. Kuullota sipuleita (muurinpohja)pannulla. Lisää joukkoon makkaraviipaleet ruskistumaan. Siirrä ne lautaselle. Ruskista perunat pannulla. Lisää makkarat ja sipulit takaisin pannulle. Mausta ja sekoita varovasti.
  3. Lisää pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja sipuleiden varret. Paista kananmunat ja nosta ne pyttipannun päälle. Tarjoa lisäksi esimerkiksi tilli- eli hölskytyskurkkuja.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit tehdä pyttipannun myös kuorituista ja keitetyistä "vanhoista" perunoista (vihreä tai keltainen pussi).

Ravintosisältö per 100 g

  • 131 kcal547 kJ
  • Proteiinia5,61 g
  • Hiilihydraatteja6,27 g
  • Rasvaa9,28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4