Hyppää sisältöön
Makkarapyttipannu Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Makkarapyttipannu

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Pyttis eli pyttipannu on arkiruokaa parhaimmillaan. Lisää makkarapyttipannun pinnalle nippusipulia ja tuoreita kirsikkatomaatteja.

    Ainekset

    4 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      500 kJ / 120 kcal
    • Rasva
      6,8 g
    • josta tyydyttynyttä
      1,9 g
    • Hiilihydraatit
      8,3 g
    • josta sokereita
      1,4 g
    • Proteiini
      4,7 g
    • Suola
      0,7 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Halkaise makkarat pitkittäin ja leikkaa ne viipaleiksi. Hienonna sipulit. Puolita kirsikkatomaatit.
    2. Kuullota sipuleita (muurinpohja)pannulla. Lisää joukkoon makkaraviipaleet ruskistumaan. Siirrä ne lautaselle. Ruskista perunat pannulla. Lisää makkarat ja sipulit takaisin pannulle. Mausta ja sekoita varovasti.
    3. Lisää pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja sipuleiden varret. Paista kananmunat ja nosta ne pyttipannun päälle. Tarjoa lisäksi esimerkiksi tilli- eli hölskytyskurkkuja.
    Vinkki! Voit tehdä pyttipannun myös kuorituista ja keitetyistä "vanhoista" perunoista (vihreä tai keltainen pussi).

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 4,3 (29 arviota)