Makkarapyttipannu
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
Pyttis eli pyttipannu on arkiruokaa parhaimmillaan. Lisää makkarapyttipannun pinnalle nippusipulia ja tuoreita kirsikkatomaatteja.
Ainekset
4 annosta
- n. 600 g perunoita keitettynä
- n. 400 g makkaraa
- 1 pieni (70 g) sipuli tai
- 2–3 nippusipulia varsineen
- 1 rs (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- 2 rkl öljyä
- 1 1/2 tl Pirkka provencale yrttiseosta
- 1/2 tl suolaa
- mustapippuria
- 4 kananmunaa
Ravintosisältö
- Energia500 kJ / 120 kcal
- Rasva6,8 g
- josta tyydyttynyttä1,9 g
- Hiilihydraatit8,3 g
- josta sokereita1,4 g
- Proteiini4,7 g
- Suola0,7 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
30 - 60 min
- Leikkaa perunat reiluiksi kuutioiksi tai lohkoiksi. Halkaise makkarat pitkittäin ja leikkaa ne viipaleiksi. Hienonna sipulit. Puolita kirsikkatomaatit.
- Kuullota sipuleita (muurinpohja)pannulla. Lisää joukkoon makkaraviipaleet ruskistumaan. Siirrä ne lautaselle. Ruskista perunat pannulla. Lisää makkarat ja sipulit takaisin pannulle. Mausta ja sekoita varovasti.
- Lisää pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja sipuleiden varret. Paista kananmunat ja nosta ne pyttipannun päälle. Tarjoa lisäksi esimerkiksi tilli- eli hölskytyskurkkuja.
Vinkki! Voit tehdä pyttipannun myös kuorituista ja keitetyistä "vanhoista" perunoista (vihreä tai keltainen pussi).
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,5(383 arviota)
- Video30 - 60 min3,7(102 arviota)
- 30 - 60 min3,6(11 arviota)
- 30 - 60 min4,1(20 arviota)
- 30 - 60 min3,7(14 arviota)
- alle 30 min3,3(3 arviota)
- 30 - 60 min4,0(38 arviota)
- alle 30 min3,8(103 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,3 (29 arviota)